Micro21 Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Salut. Ce parere aveti despre KTM LC4 620 Enduro modelul dupa 95? Merita? Il vreau pt 70% oras 30% drum forestier. Va multumesc anticipat pt raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doncristi Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Daca e KTM merita fara discutie. E un motor fiabil si sunt sigur ca te vei indragosti de el. Eu am un Adventure si sunt foarte multumit de el. Bafta Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 doncristi, nu crezi ca esti putin pe langa? citez "daca e ktm merita fara discutie".chiar esti asa de convins ca orice ktm merita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 (editat) Ce sa-i faci, este ahtiat dupa o marca, o iubeste asa de mult incat ii poate ierta defectele care apar sau le are din fabricatie.... despre KTM-ul respectiv este bun, mai ales avand in vedere proportiile declarate in viitoare folosinta L-am vazut si testat (putin, asta-i adevarul) numai in oras, cineva care l-a scos prin padure are vreo parere? Mai ales ca drumurile noastre arata ca cele din padure prin unele regiuni mai bune... Editat Iunie 2, 2005 de MVTarts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 DEPINDE IN CE STARE ESTE. SUNT CEVA ANISORI DE CIND S-A NASCUT. CINE CUMPARA KTM IL CUMPARA PENTRU CEVA ANUME (sa se dea tare pe coclauri). ASA CA AR FI BINE SA STI CAM CE A FACUT PROPRIETARUL DE DINAINTE CU EL. SUNT TOTUSI 10 ANI, MEDIE 6 - 7000 PE/AN ASA USOR....CALCULEAZA SI TU. NU PUNE BOTUL LA VRAJELI CA NU A MERS CU EA, CA A TINUT-O IN GARAJ ETC. BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 NU PUNE BOTUL LA VRAJELI CA NU A MERS CU EA, CA A TINUT-O IN GARAJ ETC. BAFTA Si eu cautam un lc4 si numai dastea sunt pe la noi de 5 ani si cu cinci mii de kilometrii, te doare capu de atata vrajeala Atentie maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 Sa nu-ti cumperi LC4 dinainte de '97, ca motoarele nu sunt prea fiabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate