boditza Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 am gasit un piagio hexagon de 125cmc chilipir dar nu are decat factura din italia fara certificat... cum fac rost de un certificat? sau de certifiatul lui?? la rar imi trebuie certificatul de italia k sa imi dea cartea de identitate?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 iti trebuie talonul din italia ... certificatul se face la RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) am gasit un piagio hexagon de 125cmc chilipir dar nu are decat factura din italia fara certificat... cum fac rost de un certificat? sau de certifiatul lui?? nu poti face nimic fara targa si certificatul de propietate Editat Aprilie 25, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate