Sari la conținut

boditza

Membru
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    boditza12345

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda Dio ZX, Yamaha T-Max
  • Numar Moto
    Galben :)

Vizitatori Recenți Profil

386 citiri profil

boditza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. multumim pt link.. la fel prea tarziu dar decat niciodata. am luat set motor de la polini de 130cmc. am riscat un pic in sensul ca am facut comanda pt vespa primavera dar s-a nimerit la fix fara nici un fel de modificari.
  2. am si eu un trike italjet SuperRanger , o incrucisare intre vespa primavera si ape 50, iar ieri i-am schimbat uleiul in cutie si diferential. dupa ce am facut asta ambreiajul pare mereu cuplat.. cu maneta apasata nu este complet debraiat si tot are tendinta sa plece inainte, vitezele nu se schimba pe loc iar cu maneta libera motorul se tureaza disproportional cu viteza deci aluneca . am bagat ulei sae 80, dar in manual scria ca intra 700gr pana incepe sa curga pe la buson desi eu am bagat 1 litru si tot nu a curs pe la buson..
  3. boditza

    set motor

    ma intereseaza si pe mine un set motor de polini part number 140.0050 si as vrea sa stiu la ce pret il pot cumpara din tara. Mesaj completat nimeni???? daca nu de la polini de la vreo alta firma.. sa fie pentru vespa primavera.
  4. pune si tu niste poze p unde se baga ulei in cutie ca acolo nu gasesc si vb mai multe pe mess
  5. da.. triciclu este dar puntea motoare este aceeasi k la ape . spuneti-,mi si mie ce ulei se baga in diferential, daca se baga ceva in cutia de viteze.. burdufe la planetare gasesc prin romanica?? sunt cu semering in ele sa nu scape uleiu din dif.
  6. Uite aici niste poze cu super rangerul... este motorul inversat(volanta se invarte invers ), 4 trepte inainte, cu inversor in diferential deci si 4 trepte inapoi(nu stiu daca ape are asa ceva). lucrez la el de o saptamana si mai am doar vopsirea cadrului si sa gasesc un set motor caci cel vechi are un segment rupt si a facut ravagii p acolo. motorul este de 125cmc iar diametrul pistonului este de 54.5 iar mie la alezare mi-ar trebui un 55.5 sa scap de zgarieturi si nu gasesc piston de reparatie. ma strofoc cu alezari ca nu gasesc pentru modelul asta un set nou sa termin balciul P.S. pozele nu sunt cu al meu ca de cate ori sunt p langa el mi-e mila sa pun mana pe tel sa ii fac poza k sunt jegos ) PPS foarteeee grem merge site-u.. stiam k merge greu dar la atasamente e criminal (
  7. din pacate nu poti comanda de acolo decat cu formalitati majore.. nu acepta card sau paypal ci doar bank wire sau mo:(( si eu am lista facuta la ei pentru un italjet super ranger de 125 care are aceeasi platforma cu piagio ape dar nu stiu exact care dintre ele
  8. poi si ce inseamna de la bobina de inductie in primar?? intre bujie si bobina sau intre bobina si ce vine inaintea ei ??
  9. cum pot lega si eu un turometru?? ma gandeam sa il leg la fisa de la bujie sau in capatul bujiei, dar din ce am citit la bujie ajung intre 40000 si 100000 de volti si ma gandesc sa nu il arda pana sa il folosesc... ce fel de protectie ii trebuie?
  10. poi risti sa descentrezi variatoru.. mai bine iti faci comanda p easyparts.nl sau p orice alt site si iti vine piesa de zici u k o ai stricata... e in jur de 30euro daca este cea p care se plimba rolele (asta am inteles io)
  11. toate scuterele noi au km care inseala... in special cucubaurile chinezesti care arata cam cu 15-20 mai mult. eu am o honda dio din 92 si imi merge limba in limba cu gpsu.. asta pana la 60 k decat atat are p bord )
  12. ce ventilator as putea sa imi pun si eu la o honda dio aditional de cel pentru racire... sunt obsedat de racire buna si as vrea sa stiu daca ii pot monta un ventilator aditional in partea opusa sau in fatza, spate... ma gandeam la unu de pc dar nu stiu daca poate fi expus la intemperii.
  13. nu are nimeni vreo idee cum as putea sa scot nenorocitu ala de surub si sa bag altu??
  14. am un carburator delorto phbg 19 si nu imi mai merge surubul de amestec... ce as putea sa ii fac ca sa nu il schimb (e vreo 350 lei). nu se strange, nu se desface, daca apas pe el se duce putin in interior ca si cum ar avea un arculetz si revine la loc. invart o juma de ora si nu se intampla nimic. cand e racoare merge bine dar cand e cald nu isi mai tine ralantiul si trebuie sa stau mereu cu mana pe acceleratie de cate ori opresc si e destul de aiurea.. care aveti vreo idee va rog mult sa nu ezitati sa o scrieti aici. ps motorul e nou noutz.. polini are 300km de cand l-am pus deci nu e de la segmenti .
×
×
  • Creează nouă...