fidelio Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Nu stiu si eu cantitatea de ulei ce se pune in telescoape ( furca) la un kawasaki ZXR400. Sa ma ajute cineva. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Nu stiu si eu cantitatea de ulei ce se pune in telescoape ( furca) la un kawasaki ZXR400. Sa ma ajute cineva. Multumesc in principiu 424 CCM SAE 5W sau 15W/furca. depinde de modelul pe care il ai.de ex.: ZX400L= ulei 15W ZX400L4= ulei 5W ZX400L5= ulei 5W Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat Iunie 3, 2005 Autor Share Postat Iunie 3, 2005 Eu am luat Plutoline 20 W, ca desta mai era, si am pus 400 ml pe fiecare telescop. E bine?....Si sunt super tari...am facut muschi la brate prin hartoapele de pe aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 Eu am luat Plutoline 20 W, ca desta mai era, si am pus 400 ml pe fiecare telescop. E bine?....Si sunt super tari...am facut muschi la brate prin hartoapele de pe aici ! foarte rau....trebuia sa pui exact ce trebuie.n-ai..mai bine astepti.Daca pt. modelul tau trebuie 5W..si tu ai pus 20W mi se pare normal sa-ti rupi mainile.Scoate telescoapele, spala-le si pune uleiul care trebuie...ca strici alte alea pe la furca. P.S. ce model e al tau?ZXR400 de care? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 Eu am luat Plutoline 20 W, ca desta mai era. Daca gaseai doar ulei 'de floarea soarelui' ce mai faceai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 ...Scoate telescoapele, spala-le si pune uleiul care trebuie... Cum si cu ce se spala telescoapele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Poti sa le speli foarte bine cu motorina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate