Xomin Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Imi place enorm motoreta asta si in afara de cateva pene nu mia facut prea mari probleme asa ca din "respect" pentru ea cred ca e frumos sa o laud punand cateva poze cu ea sa vada si alti ce frumoasa e. Si mai frumos ar fi daca ar pune si alti poze cu Dominatoarele lor sa le vedem si noi cum arata si pe unde au ajuns cu ele. pe langa brasov pe la Filias/Cristuru Secuiesc (drumul forestier spre vulcanii noroiosi) sa inomolit atat de rau ca a trebuit sa ii scot aripa de pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondorus Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Ultima endureala cu Domi prin zona Moeciu de 1 mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 misto zona Moeciu ... din pacate pozele mele de 1 mai nu exista pentru ca imi rupsei clavicula pe campurile de la Limanu spre Vama Veche cu bacu spre Ostrov ... asa ca pun unele mai vechi prin jud. Calarasi in Dambovita - Zimbraria Caragiale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate