Sari la conținut

hondorus

EX+
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    yamaha tt600r
  • Numar Moto
    inca nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    hoinar,ij,voshod,jawa,gilera125enduro,hondacb400n,honda dominator,yamahatt600r
  • Interests
    muntele,motoarele

hondorus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sal,mersi pt informatii,sper sa gasesc drumul spre creasta,dar cred ca anul viitor in vara,azi am incercat sa urc pina la Lacul Vulturilor in mtii Siriu si drumul era mocirlos si urme de tractoare ,nu se putea merge,poate eu cu Dominatorul urcam dar mai era un prieten cu Bmw 1100gs care nu avea cauciuce de asa ceva.Am fost si singur pina acolo prin septembrie si am urcat mai mult,dar nu pina la lac,iate:,,,,,,,,,,,
  2. nu stiu dac e valabila,am urmarit un drum care pleca din Breaza si ajungea cred pina in Transfagarasan,dar pe unde trecea nu aratau,adic munti,trasee marcate,vai,ceva.ar fi interesant oricum dac se gaseste.
  3. nai ghicit,eu am un Dominator,si la Simbata am fost mai demult.dar poate neom intilni,eu sint din Brasov si fac ture multe prin apropiere,bag multe forestiere,cum descopar unul fain merg.
  4. mersi dar stii drumul care tre facut mai exact?te tii de semn,o iei si prin padure,drumuri de care?
  5. din Cimpulung se face un drum spre Leresti,chiar cum intri in cimpulung,la dreapta,e indicator.din sosea sint 20 km pina la cabana Voina.treci de Leresti,drumul devine de pamint cu gropi peste un asfalt cindva,se ajunge la baraj Riusor dupa care mai sint 10 km pe drum de placi de beton fracturate de multe ori dar intr-o stare destul de buna,inconjoara lacul,pina aproape de cabana.deacolo drumul se continua cu unul forestier pina la cab Cuca,M.Iezer.cine a fost cu moto pina in Plaiul Foii dac se poate sa dea un semn.eu am venit pe jos dar nu pe traseul marcat,am balaurito 3 zile atunci,am intilnit si un drum de care pe culme si care taia dar nu stiu dac se continua cumva dintro parte in alta sa-l poti face cu moto.
  6. il voi face pe o vreme calda si uscata sper cu moto al meu,dac e sal cred pe un nene cu un WR 250,dar poate nui asa greu.oricum eram sigur ca se descopera repede locul,doar pe vreme frumoasa,vara linga cabana Voina vin gramada de oameni. as fi vrut sa merg si pina la cabana Cuca,dar era tirziu si foarte friiiiiiig.
  7. Undeva,cindva,de curind am reusit sa imortalizez citeva imagini,din pacate vremea nu a tinut cu mine,a fost innorat si frig rau iar aparatului nu am ce sai cer mai mult,atita poate.,,,,,,,,,,,,,.sorry pt data care e aiurea.
  8. hondorus

    Accident Jeff

    Insanatosire grabnica lui Jeef! Am vorbit cu baiatul cu masina,il cunosc de mult timp,e un baiat cinstit si foarte muncitor,a recunoscut ca el a fost de vina,a vrut sa iasa,sa uitat in stinga si din pozitia in care statea nu la vazut pe Jeef,era un stilp in dreptul care statea si de el nu la vazut,omul e de inteles zic eu ,mia zis ca doctorii au gasit fractura la femur care va fi operata peste 1,2 zile si la bazin nu e fractura ci doar displazie,intinderea cartilajului,picioarele au fost departate in momentul impactului,nu e fisura,speram fara alte complicatii pe viitor.
  9. 2 motoare,un Dominator si o Husky,plecat din Brasov spre Zizin,traversat m Intorsurii pina in Vama buzaului,apoi Intorsura buzaului,Barcani,Comandau,Covasna,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.va urma.
  10. apoi sa pun si io neste pozne din Bucegi facute cu aparatul meu pantera roz,sa vedem,in drum spre Moroeni..,din moroeni no picture doar tigani vazuti,intors in moroeni pt ca neam dat seama ca mai trebe gaz la husky sa ma pot si intoarce,mers 5,6 km pina in dealu mare parca la benzinarie,,am luat si un bidon cu 2l de benzin,neam intors in moroeni unde am trecut in viteza pe linga o gramada de tigani care mai urlau la noi,unii ca arunca cu bolochetroi,altii ca sai dam gazul mai tare,ca ne pun piedica,in fine am ajuns pe drumul spre hotel pestera care se bifurca,stinga spre pestera,celalalt piatra arsa acolo scrie cuibul dorului ,si de pa drum,,,,,,,,,,,,,,ajunseram si la piatra arsa unde am marit grupul,ne facuram 5,ultimii 2 adica Doru si Soni,,halesc si io si soni bine,dam sa plecam,afar sa cam varsau norii...ceva grindina,am contemplat un timp,...,,,,,,,,,,,,,,ploua marunt siam zis sa plecam ca mai bine nu poate fi,oricum era tirziu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,o pauza la sanatoriu si la cei bun boxeru lui soni,cind o haita de ciini apare nervoasa,,,,,,,,,,am mers noi mai departe da ploaia si frigu neau cam inghesuit asa ca neam oprit la o benzinarie,husky a mai papat ceva,noi cite o cioco calda ,,sper sa bag si filmuletele in curind,intrun alt episod,show must go om.
  11. Un raly singur pe un Domi,din Brasov spre Zarnesti si apoi spre satul Magura,Pestera,Moeciu de jos,un drum de tara,pe alocuri de tractor,dar fruuuuumooooos.pacat ca nu a fost mai mult soare dar eram intre Piatra craiului si Bucegi,munti,asa ca erau nori si citeva picaturi de ploaie.
  12. Din Brasov am mers spre rupea de unde am luato spre Homorod,Jimbor,Ocland,meresti,de unde neam indreptat spre Baile chirui.toate bune si frumoase dar soni la un moment dat vrea so luam pe un drum direct pe cimp,am deviat de la drumul de tara normal.ei acolo am dat de niste mocirle asa dragute ca era citpaci sai ramina BMW-ul lui soni impotmolit,e cel 1100gs,dar cauciucuri cam de strada.eu,Doru,eram cu un dominator incaltat nu de mult cu mitas enduro07 mam descurcat mult mai bine,desi o data a gustat putin din mocirla mobra.am trecut de 2 ori si un riu,Virghisul cred,apa era destul de adinca,desi nai fi zis,motorul sa scaldat putin.citeva poze,din pacate multe cu mobilul,ca erau terminate baterriile la ap foto. --- Mesaj completat în 08 Oct 2007 23:00 ------------- nam apucat sa pun toate pozele,so...
×
×
  • Creează nouă...