sasser Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 nu a acordat prioritate fata de circulatia din sens invers , sansa nesansei a fost sa trec eu prin fata lui pe scurt .. veneam de la Udriste pe Matei Basarab ca sa intru pe H Botev in intersectia celor 2 strazi cu B-dul Corneliu Coposu Loganul B-49-JNN care venea de pe H Botev si facea stanga pe C. Coposu a binevoit sa treaca prin mine de ce zic ca e mai tare F-ul ? Ironic; a ramas omul fara permis 2 luni desi era convins ca NU ) si 150RON in 48 ore Motoreta .. pfff... carena fata sparta, oglinda dreapta rupta, carena stanga zgariata, carena dreapta sparta, codita sparta pe dreapta, janta fata putin lovita, scarita stanga rupta , scarita stanga spate indoita, schimbator stramb, pedala frana stramba, maneta frana stramba si putin fisurata ... in rest motor e functional, mam dus pe roti la politie Pe seara am inceput sa simt o usoara durere undeva sub glezna... in rest sunt ok Rugaminte: Am nevoie cu imprumut de o oglinda dreapta pt CBR 600 F , cred ca merge si cea de la 600 RR ... pentru 2-3 zile - 0722217122 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) hmm... du-te si fa-ti o poza cel mai bine ... sunt destul de periculoase durerile de sub incheieturi... pana atunci baga niste fasa elastica si un ben-gay. Chiar ajuta! Cat priveste JNN-ul trebuia sa vina si vremea lui .... P.S.: Daca te duci si iti faci poza vezi cum spui doctorului: 1. accident rutier => dosar si cercetari & stuff ; 2. accident casnic => poza si tratament. Your choice! Editat Aprilie 26, 2008 de Nightwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Aprilie 26, 2008 Autor Share Postat Aprilie 26, 2008 hmm... du-te si fa-ti o poza cel mai bine ... sunt destul de periculoase durerile de sub incheieturi... pana atunci baga niste fasa elastica si un ben-gay. Chiar ajuta! Cat priveste JNN-ul trebuia sa vina si vremea lui .... P.S.: Daca te duci si iti faci poza vezi cum spui doctorului: 1. accident rutier => dosar si cercetari & stuff ; 2. accident casnic => poza si tratament. Your choice! casnic .... nust cat merita sa pierd timpul iar prin politie si etc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 s'ar putea sa merite, la ce zici tu acolo ai dauna totala, nu cred ca o sa'ti acopere RCA'ul aluia TOT.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 depinde de el ... sincer aici nu ma pronunt ca se poate interpreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate