sisoie Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 26-28 aprilie 2008 http://www.transalp.ro/galerie/thumbnails.php?album=39 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Super faina tura atzi tras ! Si noi poate in vreo 2 sapt dak ne permite vremea si sa vedem ce si cum o fi pana atunci poate atacam Transalpina ! Oricum nu il putem face tot ca o fi zapada , da aia o fi farmecu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) Si ca sa completez... mergem mai departe: Bucuresti - Pitesti - Rm. Valcea - Horezu - Polovragi - Cheile Oltetului - spre Curmatura Oltetului - Cheile Oltetului de unde am continuat drumul spre casa prin: Polovragi - Rm. Valcea - Talmaciu - Cartisoara - Balea Cascada - Cartisoara - Sibiu - Sebes - Alba Iulia - Orastie - Hateg - Sarmizegetusa - Otelu Rosu - Caransebes - Resita - Anina - Oravita - Pojejena - Bazias - Moldova Noua - Orsova - Baile Herculane - 7 Izvoare - Baile Herculane - Orsova - Dr. Tr. Severin - Orsova - Baile Herculane - 7 Izvoare - Baia de Arama - Targu Jiu - Petrosani - Obarsia Lotrului - Lacul Vidra - Voineasa - Brezoi - Rm. Valcea - Pitesti - Bucuresti Cam asa a aratat traseul: O parte din poze AICI. Si niste poze si detalierea plimbarii AICI (unde insa trebuie si autentificare). Editat Mai 5, 2008 de BAlanuS-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Si noi ne-am impotmolit pe Cheile Oltetului anul trecut in primavara, /index.php?...85831&st=10 dar nu ne-am lasat si am revenit cind nu a mai fost zapada... Zona este f frumoasa, dar la vara sau mai bine toamna, sa nu dai de zapada sau sa nu te ploua citeva zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate