skorpion Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Etito 67: Biker de duminica Prezentari & Test Ride: Salonul NEF Expo Teste oficiale KTM 2008 Comparativ BMW F650GS – F800GS Harley-Davidson Fat Bob KTM RC8 1190 Boss Hoss LS2 TGB Blade 325 Honda CBR 1000RR BMW G450X KTM 690 Duke Custom: Shannon’s New Bike Life & Style: Turism: Summitul NATO din Dobromiru de Deal Off the record: Adrian Raduta Util Analize: castile integrale Anchete: circuitul de la Moreni Anchete: asigurarile moto: RCA Tehnicus: schimbarea placutelor de frana Cultura Motolife: filme de specialitate Oferta lunii: Arctic Cat 400(366) 4x4 Bike selector: gama Yamaha Fazer Sport Dakar si prin Romania GP (Spania si Portugalia) & WSBK (Spania) Editat Aprilie 29, 2008 de skorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 pune si restul de pagini man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Esti curios cum da-i in poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Esti curios cum da-i in poze? pai da in puii mei ca revista nu am gasit.o si am luat stilou de 1000 ron sa dau autografe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 O am eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 si dau bine in poze labagiu mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nimeni Altu' Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 si dau bine in poze labagiu mic Daca ai drum prin feeria o gasesti acolo[ la "allmedia" parca ii zice]. Si la capatul lui 41 ..la acel rodipet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Problema este ca ar vrea sa o citeasca fara sa o cumpere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Problema este ca ar vrea sa o citeasca fara sa o cumpere. PAI DA AM INVATAT DE LA CEI MAI BUNI IN VIATA "MAE" am luat.o man dar tu ai pierdut o tura de 5 stele ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Siiii? Cum arati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Mie mi-a placut testul cu KTM RC8. tari austriecii astia, au nimerit-o din prima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate