R1deR^xXx Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Am vazut scuterul asta in curte la un prieten dar nu am mers cu el ca trebuie sa-i schimbe aprinderea.Mi-a placut mult forma lui,faptul ca este mare si ca stai relaxat pe el,si cum peste o luna imi schimb scuterul,m-am gandit ca ar fi o optiune.Insa nu am vazut niciunul in trafic asa k habar n-am cum se aude,e in 2T sau 4T,asta avea 100 pe bord.e de 50cc sau 125? eu cred ca de 50 este.Asa ca invit detinatorii,sau cei care au mers cu asa ceva,sau au vazut,sa spuna tot ce stiu despre acest scuter,Calitati SI DEFECTE!!!! Bafta Din atatia motociclisti si scuteristi chiar nu stie nimeni nimic de acest scuter???? ..si e Peugeot Elyseo,greseala mea..!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Am vazut scuterul asta in curte la un prieten dar nu am mers cu el ca trebuie sa-i schimbe aprinderea.Mi-a placut mult forma lui,faptul ca este mare si ca stai relaxat pe el,si cum peste o luna imi schimb scuterul,m-am gandit ca ar fi o optiune.Insa nu am vazut niciunul in trafic asa k habar n-am cum se aude,e in 2T sau 4T,asta avea 100 pe bord.e de 50cc sau 125? eu cred ca de 50 este.Asa ca invit detinatorii,sau cei care au mers cu asa ceva,sau au vazut,sa spuna tot ce stiu despre acest scuter,Calitati SI DEFECTE!!!!Bafta Din atatia motociclisti si scuteristi chiar nu stie nimeni nimic de acest scuter???? ..si e Peugeot Elyseo,greseala mea..!!! Sunt si de 49 si de 125.Cel care l-ai vazut tu era de 49 daca avea 100 pe bord.Eu cred ca sunt niste scutere bune atat timp cat politia din bucuresti le foloseste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 are cineva de pe forum.. a ajuns la 50.ooo km si e 2t .. paradoxal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonard Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Din atatia motociclisti si scuteristi chiar nu stie nimeni nimic de acest scuter???? ..si e Peugeot Elyseo,greseala mea..!!! De ce nu intrebi un motomilitian?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R1deR^xXx Postat Mai 2, 2008 Autor Share Postat Mai 2, 2008 De ce nu intrebi un motomilitian?.. pai in Giurgiu nu-i nici unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonard Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Aducem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R1deR^xXx Postat Mai 2, 2008 Autor Share Postat Mai 2, 2008 Aducem.. =)))) dupa parerea mea ar fi excelent sa bage in trafic "motomilitieni" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_italianu Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 e mijto rau peugeot elyseo....eu am unu da e de 100cc,140 in bord.merita si mai ales ca e spatios;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R1deR^xXx Postat Mai 5, 2008 Autor Share Postat Mai 5, 2008 asta mi-a placut si mie la elyseo:X e spatioooss :X,dar voiam sa stiu si cum se comporta tehnic..e fiabil,si nu in ultimul rand..FUGE? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate