Alexis491 Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Impreuna cu George (83CAG) al treilea nu e sigur, mergem intr-o excursie in Adeal de 1 Mai! Traseul v-a fi: Brasov-Bod-Sighisoara-Medias-Tarnaveni, eu am niste treaba in T-veni, restul puteti savura o cafea, o masa calda ca-n Ardeal, ce vreti voi sa faceti 2 ore. Total km traseu: ~380 km. Opriri: Padurea Bogatii, OMV Sighisoara, Medias, la fel si la intoarcere. Viteza medie: 110-120 km/h. Plecarea va fi de la ora 11:30 de la Petrom Triaj. Probabil vom ajunge acasa in jurul orei 17:00 sau mai devreme! Sunteti cu totii asteptati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 in medias pe la cat ajungeti? si eu sunt din med..si as da o fuga pana in t-veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Aprilie 30, 2008 Autor Share Postat Aprilie 30, 2008 Lasa un numar de telefon si iti dam un mesaj cand suntem in Sighisoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate