Zapacitul Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) Vand casca NITRO racing nefolosita marimea XL+husa , am pus-o doar pe cap si atata tot ! pretz 270ron ! nr tel 0720932688 Bucuresti ! YM: zapacitul_anului !! NEGOCIABIL ! am cumparat casca cu 300 ron valabil doar pt Bucresti scuze... posta Romana e de c a c a t mi-am luat tzeapa o data si nu mai am nevoie ! Editat Mai 2, 2008 de zapacitul_anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 baga si u poze:D:D:D:D:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Mai 2, 2008 Autor Share Postat Mai 2, 2008 (editat) uite un link cu poza nu am poze in pc... ! http://www.nitro-helmets.com/product_image...9%2008%20fs.jpg UP ! Editat Mai 2, 2008 de zapacitul_anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 @zapacitul_anului: vezi ca ai gresit sectiunea la bazar trebuia sa postezi nu aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Mai 24, 2008 Autor Share Postat Mai 24, 2008 (editat) imi cer scz... ! il puteti sterge daca deranjeaza in vreun mod... dar aici poate am mai multe sanse... up ! Editat Mai 24, 2008 de zapacitul_anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate