slavik Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 am un HONDA SH-50, an fabricatie 1997, 49 cc. ce tuning as putea sai fac ca sa fuga repede (momentan depaseste cu putin 70kmh) si sa arate mai bine? stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 de curiozitate asa de cat timp mergi u cu un scuter?nu iti ajunge 70km\h?daca ai o vasta experienta te-as crede.in fine...ce modificari?hmm...pai poti sa-i maresti capacitatea motorului punandu-i un kit de 70cc un variator sport..un carburator mai mare....si la exterior vopseste-o si vezi cum e.eventual mai pui si niste stickere. P.S.nu lua in nume de rau ce tiam zis cu experienta.....oricum e alegerea ta...!mult succes in modificarea scuterului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 sal am si eu honda ca a ta numa ca e din `96 daca vrei sa vb despre el da`mi add pe Y! mess id: sichimov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) de ce n-ai atasat o poza ceva cu scuterul, sa l vedem si noi poate mai primesti o idee ceva in legatura cu tuningul exterior sa ti-l personalizezi bafta +viziteaza topicul TUNING LA SCUTERE ) sunt multe chestii pe acolo. oricum asteptam poza cu scuterul Editat Mai 5, 2008 de Vince Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 am un HONDA SH-50, an fabricatie 1997, 49 cc. ce tuning as putea sai fac ca sa fuga repede (momentan depaseste cu putin 70kmh) si sa arate mai bine? stima! lasai motorul asa cum e ,nu ter baga in el si te vei folosi de el incea multa vreme,ai pe miini un scuter valabil nul strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate