brick23 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Cand am trecut eu numai era pilotul,motocicleta era pe jos(Aprilia RS 50) si casca la fel. Nu erau urme de sange,casca era intreaga,motocicleta avea doar carena pe partea cazuta sparta,era politie,masuratori etc.... Accidentul a fost la intersectia soselei Cernica cu centura,chiar la fabrica de paine Loulis.Nu am idee ce s-a intamplat. Cunoaste cineva pe cel care a fost implicat ? LE:Imi pare rau dar nu am apucat sa fac poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Pe raza Bucuresti nu a fost inregistrat nici un accident cu victima in acea zona, in acea zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 5, 2008 Autor Share Postat Mai 5, 2008 Macar asta e bine.Topic inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate