flyrs Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Am avut si am probleme mai mari sau mai mici cu motoru, nu mai vreau service-uri nepricepute, vreau un mecanic bun, care sa stie si sa-mi rezolve problemele in cateva ore, voi stiti pe cineva? Am auzit ca e cineva in mogoasaia care repara motorete,are cineva numarul lui? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 (editat) 2 timpi master e Mille .. la atelieru' lu' Tanga ( Tanga-Moteurs ). gesesti nr-ele prin posturi pe aici 4 timpi master e Tanga ... si daca ai probleme cu rotile.. sa te duci la lizu-ka .. Editat Iunie 7, 2005 de theBD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 la 3 mishcari e mare master lupu' Tanga are garaj in colentina pe simetriei.. langa AGIP. Acu a facut si curatenie.. mai are loc de un motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 strumfu, ne vedem miercuri la arc si te duc io la tanga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 poti sa il suni pe dcsan de pe forum. stie ce face si nu prea se joaca. 0740244879 e nr de telef si din cate a reparat la a mea, generatie 2001, eu zic ca e bine. bafta, L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate