laura_tazy Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 -Protagonisti: Laura&Jack Piticu'&Zambila Nae&conserva -Traseu: Bucuresti-Craiova-Drobeta-Orsova-Herculane(popas 3zile) Herculane-Baia de Arama-Cheile Sohodorului(popas 3zile)-Tg. Jiu-Craiova-Bucuresti; -Nr. Km=1100 Ne-am bucurat de vreme buna,asfalt uscat, si o natura VERDE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Foarte foarte faina zona! Excelenta tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) Felicitari pentu mini-vacanta voastra ! Maine noapte plec in aceeasi directie . De-abia astept. Am vazut topicul asta si mi-a crescut pulsul . La ora asta eu sunt doar la stadiul tigarilor, stressului ca plec singur, al hartilor, listelor cu ce iau si flash-back - uri lor cu poze de pe internet... . @ laura : Ti-am scris ceva pe Y. Messenger - este vorba de cazarile din zona Cheilor Sohodolului. Ma poti ajuta cu ceva detalii, te rog? Editat Mai 4, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Mai 5, 2008 Autor Share Postat Mai 5, 2008 Felicitari pentu mini-vacanta voastra !Maine noapte plec in aceeasi directie . De-abia astept. Am vazut topicul asta si mi-a crescut pulsul . La ora asta eu sunt doar la stadiul tigarilor, stressului ca plec singur, al hartilor, listelor cu ce iau si flash-back - uri lor cu poze de pe internet... . @ laura : Ti-am scris ceva pe Y. Messenger - este vorba de cazarile din zona Cheilor Sohodolului. Ma poti ajuta cu ceva detalii, te rog? Merci, Drum bun,prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Foarte misto din ce se vede in poza, poti sa-mi dai info despre traseu si cazare pe pm? ps: unde ai gasit scorpioni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate