MC Trust Romania Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 (editat) In data de 17 iunie o parte din membrii MC Trust Romania pleaca la intalnirea de bikeri din Ungaria de la Miskolc. Se pleaca pe ruta Timisoara, Arad, Oradea, Valea lui Mihai, Debrecen, Miskolc (366 km) Cine doreste sa ni se alature este binevenit ! Editat Iunie 8, 2005 de MC Trust Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MC Trust Romania Postat Iunie 8, 2005 Autor Share Postat Iunie 8, 2005 (editat) harta Editat Iunie 8, 2005 de MC Trust Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 aloha misto de tot as fi curios de niste detalii cam cat face cartea verde pe durata weekendului cat e intrarea acolo ? cam ce banii de spart avem nevoie ? pe la ce ora se poate aranja o intalnire in oradea ? nu este o alternativa mai buna ruta oradea -bors-debrecen-miskolc ? eu mi-am calculat undeva la 320 km pe ruta de mai sus din cluj sa vedem daca este fonduri poate vin nu am mai fost niciodata la ei, cum sunt intalnirile ? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 nem tu dom moghior.... no offense, dar cati merg si unde ne putem caza acolo?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Din Timisoara vin 3,Sibiu 2,Germania 4 si MC Viking din Carei. Intrarea este 2500 Ft(aprox 10euro) loc de cort fara alte taxe. Sunt si moteluri in apropiere,cam 2 paturi dela 6000 la 9000Ft. Nici noi nu stim ungureste dar nu este nevoie,dupa cateva beri te intelegi in orice limba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.Didi Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 daca cineva doreste cazare la hotel sa-mi spuna ca sa pot face rezervarile Didi TFFT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 nem tu dom moghior.... hai ma ca te iarta lumele .... ca a la tine nu vorbeste bine moghioareste si dupa doua trei palinkeste si bereste vorbeste si la tine moghioreste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate