eti_radu Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Dupa cum am anuntat la topicul Ev/Excursii am plecat cu prietena mea pe urmatorul traseu,etapa finala din trainingul pt acest inceput de sezon (incepatoare) Ziua 1: Rm.Valcea-Sibiu-Sebes-Aiud-Cheile Valisoara-Buru-Moldovenesti-Pietroasa (drum superb Aiud-Pietroasa, ceva ploaie torentiala), off road fortzat din cauza starii drumului Moldovenesti Pietroasa (drum de carute desfundat, 4 traversari prin vaduri) Ziua 2: Leneveala Campia Turzii Ziua 3: Campia Turzii-Buru-Baia De Aries-Abrud-Brad-Deva-Hunedoara(Hunedoara ploaie torentiala again....) Ziua 4 - Hunedoara (vizita castelul corvinestilor)-Ghelari (vizita Biserica Ghelari-superba)-poienitza Voinii(satul natal al lui Dragan Muntean) absolut pitoresc-retur in Hunedoara-Hateg-Sarmisegetuza-Otelul Rosu-Caransebes-Herculane-Orsova-DR.TR.Severin Planul initial era sa dormin in Herculane, dupa 2 ore de cautari nu am gasit nimik liber (4000 de yoghini in zona ca de obicei de 1 mai ) Orsova rezervat peste tot, in sfarsit sosire la Severin si cazat la hotel.... Mentiune - Drumul Caransebes Herculane oribil, de evitat - macadam pe portiuni intinse, trafic intens camioane, tiruri.....nu cred ca am inghitit vreodata mai mult praf..... Ziua 5: Severin- Motru-Hobitza(vizita la casa memoriala C.Brancusi)-Tg.Jiu-Rm. Valcea In total 1009 KM, vremea a fost relativ ploioasa dar a meritat. Poze nu foarte multe,unele cu telefonu (ploaia.....) si lenea de a opri atat de des....cred ca o sa ma apuc de filmat ca nu mai tine...... continuare poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 f fain felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micsimare Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 mai ,fara cuvinte . frumuseti rapitoare. Nu uita in MAI ..un Siriu ..si o vale a Buzaului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 frumoasa si tura voastra poate ne intalnim candva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_apple Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) frumoase poze Editat Mai 6, 2008 de red_apple Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 mai ,fara cuvinte . frumuseti rapitoare. Nu uita in MAI ..un Siriu ..si o vale a Buzaului Bineinteles...we asta daca e fain afara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Frumos drum. Pacat ca am uitat nr. tau de tel acasa... ne intalneam pe la 7 Izvoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate