Sari la conținut

micsimare

INACTIV
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de micsimare

  1. super tura ,man. Asteptam si o poveste despre o tura prin Scandinavia
  2. Salut tuturor ! Am un Shadow VT 600 C din '96.Am vazut ca se recomanda ca ulei ptr motor sae 20w-50 API:SF dar eu am bagat si Motul 5100 10W -40 si am inteles totusi ca e ulei semi-sintetic si ca mai bine sa bag Motul 10w40 dar de 7100. E cineva care a folosit pana acum la Shadow VT 600 unu dintre astea doua de la Motul si care recomandati si voi ca ar fi mai bun.Eu folosind mai mult ala de 5100 nu prea pot sa compar. Asa aveti idee pentru acelasi model din 96 ce ulei de furca ar fi cel mai potrivit si ce semeringuri furca ar fi mai bune ? (am gasit ceva pe http://www.rulmentul.ro/html/about/cauciuc.html dar nu stiu care ar fi mai bune ) . Hai sanatate si mersi anticipat !
  3. micsimare

    Yamaha Dragstar

    Salut tuturor ! In primul rand ma scuzati ca deschid un topic cu o problema mai mult personala dar : vreau sa vb neaparat cu Robert ( nu stiu numele de famile),are un Dragstar rosu ( nu stiu de cat si nu stiu nr de inmatriculare) .El sta pe undeva prin Brancoveanu (vorbim de Bucuresti ) .Probabil are si ID pe forum dar nu il stiu .Am incercat sa il sun pe un nr de tel dar nu raspunde ( nr il am de la Olga cu CBR negru mat ) si este vroba de un garaj din Eroii Revolutiei-- Dar in speranta ca vede chiar Robert topicul asta sau vreun prieten de al lui sa mi dea un reply.E fff important . Sanatate ! Nu mai este nevoie de nici un reply.Am rezolvat problema.
  4. Salut ! Am un Shadow VT 600 C din '96 Aveti idee unde as putea sa -mi cromez si eu una din tevile de esapament?! Si eventual cam cat m-ar costa Si a doua la mana : aveti idee daca imi pun un windshield cumva ar trebui sa mi mut ceasul de km mai sus putin(cumva pe bara de leg dintre cele doua "coarne" ale ghidonului. ??? ) Mersi aniticipat si sanatate !!!
  5. Pe diploma zice Teolog-istoria religiilor . Dar nu stiu daca e "pura intamplare" ca am ajuns analist calitate la o firma de IT. Hai sa traim.
  6. mai ,fara cuvinte . frumuseti rapitoare. Nu uita in MAI ..un Siriu ..si o vale a Buzaului
×
×
  • Creează nouă...