Alex Ymh Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Vreau si eu sa stiu ce se intampla daca delimitez un scuter. Se uzeaza motorul mai repede? Sau ce alta problema ar putea sa apara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Pai il delimitezi,dar daca mergi in viteza maxima tot timpul sau nu "te porti cum trebuie" o sa iti cada piesele imediat.....in ordinea asta segmenti,piston,cilindru,ambreiaj,curea,role. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 O sa-l delimitezi perimetral din fata-n spate sau vrei doar sa-i dai conturul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Eu cred ca o sa ai un scuter nelimitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Scooter unlimited version, fara numar, fara numar, fara numar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) Vreau si eu sa stiu ce se intampla daca delimitez un scuter. Se uzeaza motorul mai repede? Sau ce alta problema ar putea sa apara? Depinde in ce fel e limitat si de cum vei merge cu el dupa ce il delimitezi. Eu am un Yamaha Why 50 si era limitat, avea o bucsa bagata la variator, se tura motorul la maxim dar aveam doar 50 Km/h, dupa ce i-am scos bucsa prinde 65 dar partea buna este ca acum accelerez un pic si prind 50 km/h iar inainte trebuia sa merg la maxim cu el sa prind 50 adica am mers 6000 km cu motorul numai in maxim. In concluzie, am facut mai bine ca l-am delimitat, nici nu-l mai turez la maxim si mi-a scazut si consumul (imi consuma 4%). Editat Mai 6, 2008 de lznicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 o sa-ti ia suta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate