eizousa Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Buna ziua. Ma numesc Dudu Rosca, sunt din dragasani Valcea. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Am un Piagio Hesagon lx cu motor de 125 cc, de care sunt foarte multumit dar in mers scoate un zgomot la transmisie, un fluierat cand merg cu peste 90 km/h, cred ca nu mai are ulei la transmisie, am tot incercat sa vad pe unde se completeaza dar nu gasesc un bushon de umplere, ma puteti ajuta va rog? Va salut cu respect. va rog raspundeti la dudaewvlro@yahoo.com O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 este la roata spate...langa filtru de aer ... si a meu fluiera peste 90 km/h(piaggio zip 100cc 4T) asha fluiera motoru` ..nu cred ca ai treaba cu uleiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Ma bag si eu cu o intrebare: Voi va referiti la uleiul care se baga in locul ala mic unde sunt pinioanele alea? Deci in spatele ambreiajului centrifugal? Vreau si eu sa il schimb la al meu...ce ulei se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate