Kiusro Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) Salutare tuturor, am mare nevoie de un bord si un kilometraj de MZ 150, modelul acela care are contactul in stanga si kilometrajul in dreapta. Va rog mult daca aveti anuntati-ma si le platesc, nu le vreau gratis. Multumesc anticipat. Sanatate! Editat Mai 8, 2008 de Kiusro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Salutare tuturor, am mare nevoie de un bord si un kilometraj de MZ 150, modelul acela care are contactul in stanga si kilometrajul in dreapta. Va rog mult daca aveti anuntati-ma si le platesc, nu le vreau gratis. Multumesc anticipat. Sanatate! Salut prietene ! Iarasi probleme cu micuta ? Incearca la adresa asta : gdr_peter. Poate face rost si de piese noi si second-hand.Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 multumesc, incerc sa vad poate am noroc, ca se gaseste greu, si am incercat cu improvizatii dar nu merge. pe domnul peter nu l-am gasit inca pe mess... nu are nimeni un bord din ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 salut...nu imi vinzi mie motocicleta?nu am nevoie de acte...in ce stadiu esti cu reconditionarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 concret ce te intereseaza aluminiul acela in care intra ceasurile? de la etz 250 nu se potriveste? un prieten(etz250) a cumparat din satu mare la 30ron(parca), daca te intereseaza iti dau eu nr de tel. ceasuri nu ai sa gasesti noi doar din dezmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 Motocicleta nu o vand eu, eventual vorbesc cu prietenul care este proprietar, dar nu cred ca vrea sa renunte le ea, ca si-a dorit de mult sa se plimbe cu ea in timisoara. Da, ma refer la bordul acela, ochelari cum se mai zice, nu se potriveste cel de 250 si mai mult decat atat vezi ca la Ocani in TG. Mures gasesti ochelarii aia cu 220 de lei nu mai laudati pe altii ca-s scumpi... Pai si bordul tot din dezmembrari ma astept sa pice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 vezi ca la Ocani in TG. Mures gasesti ochelarii aia cu 220 de lei nu mai laudati pe altii ca-s scumpi... eu doream sa te ajut....dar vad ca nu ai nevoie, atunci nu stiu de ce ai postat....ai nevoie de ajutor si ai de unde sa il cumperi?!nu inteleg...dar nu conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 mah, nu te supara, eu vb de piese in general sa iei de la Ocani ca-i mai ieftin, la Ocani nu gasesc modelul asta de bord, ca mai ca nu m-am rugat de ei sa se intereseze, deci nu am de unde sa-l cumpar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 mah, nu te supara, eu vb de piese in general sa iei de la Ocani ca-i mai ieftin, la Ocani nu gasesc modelul asta de bord, ca mai ca nu m-am rugat de ei sa se intereseze, deci nu am de unde sa-l cumpar... Salut ! Ceva noutati? Ai gasit bord?Sa dau anunt pe forumul MZ CLUBhungary? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate