H3llriderr Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 (editat) se pare ca nu toata lumea stie ca sa hotarat , nu stiu prin ce criterii , stiu ca acum 2 ani inca se dicuta , ca astazi 10 mai sa fie ziua motociclistilor. nu am vazut sa se intample ceva deosebit , a fost ceva astazi prin baneasa organizat de AMR , pt sensibilizarea la trafic , la antena 3 a fost reportaju , invitat in emisiune a fost un membru AMR , si cam atat se intampla de " ziua noastra" am vazut ca in alte orase se mai incearca ceva da la noi .. nimeni nu stie nimik fac pariu ca de ziua americii o sa fie mai multe marsuri ) Editat Mai 10, 2008 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 se pare ca nu toata lumea stie ca sa hotarat , nu stiu prin ce criterii , stiu ca acum 2 ani inca se dicuta , ca astazi 10 mai sa fie ziua motociclistilor.nu am vazut sa se intample ceva deosebit , a fost ceva astazi prin baneasa organizat de AMR , pt sensibilizarea la trafic , la antena 3 a fost reportaju , invitat in emisiune a fost un membru AMR , si cam atat se intampla de " ziua noastra" am vazut ca in alte orase se mai incearca ceva da la noi .. nimeni nu stie nimik fac pariu ca de ziua americii o sa fie mai multe marsuri ) deh .. ce conteaza ? e ziua motociclistilor, noi trebuie sa ne veselim, nu altii.Hai sanatate si virtute, sa avem ce bea si .. conduce.lma mobristi de peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Dar de ce s-a trezit lumea abia acum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate