Merlyn Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Salut! Caut un far de ij ! Sa aiba macar coasca , oglinda si rama...am eu km original, contactul si martorii! Il cumpar si complet, nu e nici o problema chiar le ati aruncat toti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) nu stiu ce e "coasca"... dar am un far de ij (jupiter, planeta 5). de fapt... se potriveste la toate comunistele mai noi - modelul plat, nu bombat de Dnepr. e luat ca rezerva si nu l'am folosit. bonus bec 40/45 12V. 40 RON. Bucuresti. de unde esti? Later edit: Sunt varza. Acum am vazut ca e vorba de Jupiter 3, model la care contactul si vitezometrul erau inca pe corpul farului. Scuze ca nu pot ajuta... si UP! Editat Mai 13, 2008 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlyn Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 pai cred k far de ala am actual ... vreau sa pun ceas cu kilometrajul si martorii pe el ma tot chinui sa gasesc..dar vad k lumea le a cam aruncat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 nu ma lumea a facut ciopere cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlyn Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 inca valabil up! inca un up offf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 ma, tu ai suspensiile vai mama lor si tie iti arde de candela! pune dreq un far nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlyn Postat Mai 24, 2008 Autor Share Postat Mai 24, 2008 am comandat suspensii noi si trebuie sa imi vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate