Ranger Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Salutare enduristi din toata tara Vreau sa imi iau un motor de mers pe dealuri (KTM LC 4 620 )si as vrea un sfat mai ales de la cei care au avut asa ceva Se merita ,e prea greu , e defectuos si cam ce-l lasa , se incalzeste tare motoru si orice ar trebui sa stiu bune si rele. Astept raspuns de la oameni de bine , Merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Salutare enduristi din toata tara Vreau sa imi iau un motor de mers pe dealuri (KTM LC 4 620 )si as vrea un sfat mai ales de la cei care au avut asa ceva Se merita ,e prea greu , e defectuos si cam ce-l lasa , se incalzeste tare motoru si orice ar trebui sa stiu bune si rele. Astept raspuns de la oameni de bine , Merci mult 620 probabil de prin '95-'97,nu? E greu cand il ridici de jos si in functie de ce vrei sa faci cu el. Eu am un 625 din '04. Suna-ma si-ti spun ce te intereseaza. 0722.719.913 Poti sa vorbesti si cu @Angi, are acelasi motor numa ca el a apucat mai mult teren decat mine. Al meu a facut 10.000 in 5 luni, 80% autostrada. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate