BoSy Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 salut, am un suzuki gsx r 600 din '97 si nu stiu cum sa-i bag ulei la telescoape fata, ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Se recomandat ar fi sa dai telescopu jos, si sub prezonul de la roata ai un surub ( inbus ) care il desfaci si curge tot uleiul dupa aceia pe partea de sus a telescopului ai un surub destul de mare care il desfaci ( se desface cu o tija daca ai reglaj la telescop , atentie la tija daca ai ) si pe acolo pe sus iti adaugi ulei in telescop, incearca sa folosesti un ulei bun pt telescopate si foloseste cantitatile inscrise in cartea tehnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoSy Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 multumesc mult, dau o bere :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Sper sa te descurci cu explicatiile mele Stai linistit si eu am invatat de la altii mai experimentati decat mine si mai am foarte mult de invatat in domeniul asta daca nu te descurci lasa un mesaj si te ajut , desi operatiunea ii destul de simpla. Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate