Sari la conținut

BoSy

Membru
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BoSy

  1. salutare, am un Suzuki gsxr 600 din '97, i-am dat furca jos si nu stiu cat ulei intra in telescoape fata, multumesc!
  2. multumesc mult, dau o bere :lol:
  3. salut, am un suzuki gsx r 600 din '97 si nu stiu cum sa-i bag ulei la telescoape fata, ms
  4. BoSy

    Cu Sau Fara Casca

    am vazut imaginile astea in n topicuri...
  5. Pun pariu ca sticletii s-au crezut in mijocul vreunui film cu eroi, dar nu s-au gandit nici o clipa la motociclist, la familia lui, la viitorul lui. Rusine politiei romane!!! RUSINE!
  6. BoSy

    Am Patit-o Si Eu

    bine k nu ti-ai rupt si altceva!!!
  7. Viteza nu e periculoasa, am trait s-o aud si pe asta...
  8. E lumea satula de oameni ca tine care stiu doar sa critice! Daca spune RIP, nu spune din rautate, asta e un semn de respect si un omagiu adus celui care a decedat.Nu vad ce e rau in asta...Tu esti cel care a creat un topic aiurea si care nu face decat sa instige la discutii in contradictoriu. Sfat prietenesc: Putina meditatie la limba romana nu ti-ar strica! Ai o exprimare foarte greoaie... RIP
  9. OAAUU frate e cea mai tare femeie pe care am vazut-o!!! CINE E?
  10. Bai nene de asta n-ai loc sa iei o palma ca intervine cu comentarii aiurea! Multa sanatate motociclistului si babetei multa **** !!!
  11. ne-ai facut curiosi pe toti omule! Sa o stapanesti sanatos!
  12. Multa sanatate celor doi! Cum drq, la Tm nu e pic de zapada si in sud e zapada de 1 m...?
  13. Bafta la vanzare! Merita banu! --- Mesaj completat în 06 Jan 2008 22:43 ------------- Pentru cei interesati de un kawa Er5 in stare perfecta /index.php?showtopic=163231
  14. Er5 e super tare frate! Cccc....LAR!!!! ops ... topicul e cam vechi:)
  15. Pareri, sfaturi, opinii, poze ....
  16. Motocicleta a venit, e intr-o stare demna de invidiat cu toate actele necesare in regula, tin sa-i multumesc lui Nick pe aceasta cale si vi-l recomand daca vreti sa cumparati un motor la pret bun! - senidoru@yahoo.com Bafta tuturor!
  17. BoSy

    In Sfarsit

    Cu prima virgula ai dreptate, am omis-o!
  18. BoSy

    In Sfarsit

    Te inseli, a terminat propozitia cand a spus dar e FB(aici se pune punct, nu virgula) Cum zice el: "...are 2 tobe se aude destul de bine dar e FB am si eu unul si..." INCORECT Cm zici tu: "...are 2 tobe se aude destul de bine dar e FB, am si eu unul si...." INCORECT Cum zic eu: "...are 2 tobe se aude destul de bine dar e FB.Am si eu unul si..." CORECT In fine, n-am chef sa discut pe tema asta 100 de ani, dar vroiam doar sa stii ca am dreptate!
  19. BoSy

    In Sfarsit

    Si care e corectia? Trebuia sa te gandesti inainte sa-l critici si pun pariu ca te deranjaza daca te critica cineva!
  20. salut! Am si eu o mica problema, pls help me Sambata imi vine un motor din Italia.Am procedat in felul urmator: Am gasit pe cineva pe net care aduce motoare, am ales ce mi-a placut, i-am trimis o copie dupa buletin, iar el a facut actele pe numele meu. Acum a ramas sa vina peste 2 zile, eu ii dau banii, iar el imi da motorul si actele... E bine cum am procedat?Pot sa-mi iau tzeapa?
  21. Saraaaaaaaaca fata! Dupa ce ai trantit-o, mai are curajul sa se marite cu tine...Chiar te iubeste! casa De PiATra si mai multa atetie pe viitor! Totul e bine cand se termina cu bine!
×
×
  • Creează nouă...