comunist Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 daca cineva are amortizoare de voshod, si pt roata din fata si cea din spate , noi sau second hand, va rog cumpar cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Salut,acum am vazut cererea ta,daca mai ai nevoie de amortizoareda un tel. 0722255057. Pe net intru mai rar. Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunist Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 Salut,acum am vazut cererea ta,daca mai ai nevoie de amortizoareda un tel. 0722255057. Pe net intru mai rar. Toate bune eu mai astept sa puneti pozele cu amortizoarele cu respect, posesoru de voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) Salut,uite ca am reusit sa fac pozele. Dupa cum vezi nu sunt ruginite ,doar un burduf este spart,dar cred ca vei gasi unul bun,pretul il stii deci nu ramane decat sa te hotarasti.Toate bune. Editat Mai 26, 2008 de oldbiker_johan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate