Sari la conținut

Accident 11 Mai 2008


cristigh
 Share

Postări Recomandate

Un motociclist a decedat in urma cu cateva minute intr-un accident in care a mai fost implicat un autoturism Peugeot 407.

 

 

Se pare ca autoturismul a virat la stanga in timp ce motociclistul a incercat sa se angajaze in depasirea lui. Victima a intrat pur si simplu in masina prin geamul soferului si a murit pe loc.

 

 

In aceste momente pompierii si descarcerarea incearca sa-l scoata din masina. Victima se numeste Remus Maier si era cu un grup de mai multi motociclisti. Toti colegii lui sunt in stare de soc si asteapta ca Politia sa faca cercetarile necesare.

 

 

Soferul Peugeot-ului, care intentiona sa intre intr-o curte, a fost transportat la spital, dar se pare ca este in afara oricarui pericol.

 

 

Accidentul a avut loc chiar la intrarea in comuna Baci, iar coada de masini se intinde pana in dreptul parcului Tetarom.

 

UPDATE: Conform primelor cercetari, motociclistul care a decedat avea o viteaza foarte mare la momentul producerii accidentului. De asemenea, tot din primele masuratori, reiese ca motocicleta nu s-a lovit de Peugeot, ci motociclistul a franat brusc, fiind proiectat in masina.

 

 

 

UPDATE 2: La aproximativ 30 de minute de la producerea accidentului, mai multi motociclisti (prieteni ai victimei) rulau cu viteza spre locul unde a avut loc tragedia, speriindu-i pe soferii blocati in trafic

 

 

sursa: citynews

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...