Sari la conținut

XCS911

Super Membru
  • Număr conținut

    1.469
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca

Vizitatori Recenți Profil

5.161 citiri profil

XCS911's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu am un S R56. Nu recomand sa folosesti Castrolul de la noi. Folosesc ulei Motul Specific 5w40.
  2. Nu pare sa fie un impact puternic. Stie cineva cauza decesului?
  3. E foarte dureros cand cineva foarte apropiat va ajunge sa citeasca unele comentarii. Parerea de bine despre disparitia unui om pe care nu-l cunosti... pfff. Pacat.
  4. Intre 2004 si 2005 difera R6. Nu am mers pe gsxr600 din anii aia, dar m-as orienta spre o motocicleta care a fost ingrijita mai bine indiferent de producator, diferentele se vad mai mult acolo la vechimea asta. In mare, toate-s la fel. Am fost foarte multumit de 636 2004, trage mai bine in ture joase decat R6. In fine, sa-ti placa culoarea si sa cazi pe stanga daca nu-ti iei rr si-ti pasa de toba. Send nudes!
  5. In trafic dai de altii care-s neatenti, prosti, bauti, au avut o zi foarte proasta si te pot pune in situatii neplacute. Chestia asta tine de ei. Ce tine de tine e sa ii poti evita cat mai sigur si sa ramai intr-o bucata. Aderenta nu e importanta in situatii periculoase. Hai sa radem de cei care ridica problema cauciucurilor, temperaturilor scazute, presiunii din roti, etc. Mai bine inchideti topicurile, motociclistii adevarati .ro sunt prea destepti sa aiba ce invata de la altii. E normal sa fie pareri impartite, dar cu unii e imposibil de avut un dialog.
  6. Cineva si-a dat dauna de 3000 de euro iarna asta cu motorul, si-a luat altul, l-a dat si pe cel nou de Terra in urmatoarea saptamana. Exista masini, mi se pare un chin si un risc inutil sa te dai iarna.
  7. XCS911

    Muntenegru

    Vara asta am fost pe acolo si asigurarea a fost valabila pentru Serbia si Muntenegru, si ceilalti care au mers erau in regula cu asigurarile lor facute la diverse firme in perioade diferite. Tarile in care e valabila asigurarea apar pe polita. In Kosovo e mai ciudat, daca vreti sa mergeti pe acolo, asigurarea se face la frontiera si e aproximativ 20 de euro / saptamana.
  8. In "carte" scria sa-l pun la piept. Am vrut sa vad ce-mi da, nu ma dau pentru timpi, nu-s pilot ) merg la plimbare si admirat peisajul
  9. Aplicatia aia fura curent rau de tot. 954 stock cu d212
  10. Am o mare problema si anume frana de motor. La o tura prin Bucovina, m-am lovit in repetate randuri la oo cand luam brusc mana din gaz ca sa-mi fac cruce cu dreapta in momentul in care treceam pe langa o manastire, o biserica sau pur si simplu. Voi cum faceti?
  11. XCS911

    Accident Cluj

    Al 2-lea de acest gen azi in Cluj. Sper sa supravietuiasca si cel cu scuterul din Grigorescu...
  12. Va salut! Dupa 5 ani de pauza fortata mi-am luat z750 din 2004 pe care m-am plictisit si l-am schimbat pe un 54 stock cu care m-am dat toata vara. Acum trebuie sa o incalt, i-as pune alta evacuare si un amortizor desi imi amintesc de ce-mi plac motoarele cand mai vobleaza ) Pe scurt, sunt multumit de motoreta, dar mai merge vitaminizata.
  13. Voi inca credeti televizorul?! Come on... Prin satele suprapopulate care urmeaza sa devina viitoare cartiere "metropolitane" trebuie avuta mare grija. Pentru cei care nu stiu, Florestiul e un sat lung cu 2 benzi pe sens si multe strazi laterale. Nu sunt semafoare, dar sunt capace de canal care nu sunt la nivel cu asfaltul pe b1, masini care-ti ies din dreapta direct pe b2 si opresc ca sa intoarca, masini care ies din dreapta pe b1 cand b2 e ocupat de vecinul care vrea sa intoarca. Si am zis doar de cei care sunt pe sens cu tine... In principiu e haos si daca nu esti atent la o ora cand toti au treaba, risti sa te dai de terra dupa ce ricosezi din ceva masina... Cat pentru motorista, sper ca esti bine si sa te urci inapoi calare cu moralul sus.
×
×
  • Creează nouă...