feclistluci Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 Sal!Baieti am facut o prostie,m-a pus draq de am desfacut magnetoul, am scos toate fierele k sa-l probez, si acum nu stiu cum sa le mai leg la loc sa pot sa le leg mai departe in aprindere.nu mai stiu exact dupa ce bobine erau firele ptr lumini si cele ptr scanteie si chiar daca ash intui nu stiu in aprindere care dintre cei 4 pupuci sunt ptr scanteie + - ,va rog mult daca ati putea sa ma ajutati cu o schema sau sa imi explicati v-as fi recunoscator.Daca cumva aveti o schema a aprinderi electronice ar fi ideal...10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 nu intra in panica ti-am trimis manualul, acolo e schema electrica, cu toate culorile firelor. n-ar trebuie sa fie prea greu. migalos, da, dar greu nu. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate