ekkemu Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) Salut, Am zis sa incerc si aici ca banuiesc ca voi faceti multe chestii artizanal si m-ati putea ajuta cu aceasta informatie. Caut o bucata de tabla de duraluminiu ca sa o folosesc ca scut. Planul e s-o prind de scutul deja existent, care e din tevi, nu sa-l inlocuiesc. Ma puteti indruma unde as putea gasi o bucata de tabla de dural? Sau macar daca stiti unde as putea gasi un scut de motor de dural sa incerc sa-l adaptez? Orice parere, opinie, legata de confectionarea unui scut e binevenita Multumesc, Adi Editat Mai 13, 2008 de ekkemu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 pai exista unele masini mai noi, ce au scutul de jos de la baia de ulei din aluminiu...dute la un cimitir de masini..si poate gasesti ceva folositor pe acolo...e simplu cu asa ceva ii dai modelul ce vrei tu fiind destul de mare paca....sau pe la vreun atelier de motoare prin cluj poate gasesti vreun scut ce il poti adapta sau modifica...caci tabla de aluminiu de dural e scumpa prin tara din cit tin eu minte .... apropo esti din cluj maramures dupa nr de motor sau de unde?? salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 pai exista unele masini mai noi, ce au scutul de jos de la baia de ulei din aluminiu...dute la un cimitir de masini..si poate gasesti ceva folositor pe acolo...e simplu cu asa ceva ii dai modelul ce vrei tu fiind destul de mare paca....sau pe la vreun atelier de motoare prin cluj poate gasesti vreun scut ce il poti adapta sau modifica...caci tabla de aluminiu de dural e scumpa prin tara din cit tin eu minte .... apropo esti din cluj maramures dupa nr de motor sau de unde?? salut Aha, o sa incerc si la dezmembrari auto. Dar cum imi dau seama daca e aluminiu sau duraluminiu? Da, sunt din Baia Mare de loc, dar locuiesc in Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Aha, o sa incerc si la dezmembrari auto. Dar cum imi dau seama daca e aluminiu sau duraluminiu? Da, sunt din Baia Mare de loc, dar locuiesc in Cluj. na pai asta sincer sa spun nu stiu, dar fiind folosit acel aluminiu la protectia baii de ulei presupun ca e duraluminiu...e folosit sa protejeze baia si pt ce ai tu nevoie e bun.... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate