nighthawk_flo Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Salut!Sunt nou pe forum, caut si eu un manual pentru honda cb250 nighthawk din 96,ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Da-mi un PM sa-l caut deseara acasa, ca aveam ceva manuale si parca era si un nighthawk. Acum sper sa nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nighthawk_flo Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 Da-mi un PM sa-l caut deseara acasa, ca aveam ceva manuale si parca era si un nighthawk. Acum sper sa nu ma insel Ai id de mes? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 sau prinde-ti urechile prin serverul de manuale al Tanga-Moteurs: http://www.tanga-moteurs.ro/service/ sau mai vezi pe repairmanualclub.com (da vezi ca pe asta ai download limitat daca nu uploadezi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate