Xaiffer Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 Da man ! si are un surub cu care strangi/lasi. Nu am cum sa fac poze pentru ca moto este la service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Da man ! si are un surub cu care strangi/lasi.Nu am cum sa fac poze pentru ca moto este la service Si tija asta e la vedere la tine, sau e undeva sub carena? Deci la tine care a fost problema, ai strans prea mult de acolo? Sau s-a uzat singura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 Crede-ma ca nu stiu cauzele , eu n-am reglat nimic ! Pai tija este hmm...sub sa , jos. Cea de arata ca sistemul de franare de la o bicicleta man...cu acel cauciuc care se contracta la cuplare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Eu zic , ca cel care ti-a reglat ambreiajul poate suporta macar partial daca nu total costurile reparatiei, ambreiajul ti s-a dus din cauza proastei reglari, nu din cauze naturale... Zic partial, deoarece nici tu nu l-ai ajutat sa reziste cand ziceai de turatie maxima si probabil ai insistat, doar-doar isi da ceva drumul ... Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 Posibil...acu ce o fi o fi..macar sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate