Sari la conținut

WildPuppy

Membru
  • Număr conținut

    410
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de WildPuppy

  1. Si eu am ramas cu impresia ca moto venea din aceeasi directie cu loganul, ori depasind coloana, ori doar loganul, moment in care loganul ori da sa depaseasca, ori sa vireze stanga. Eu as merge pe depasirea loganului care vrea si el sa depaseasca dar nu se asigura. Totusi, nu-i cunoaste nimeni, nu se stiu ceva date despre sanatatea lor ? Mesaj completat Ah, acum am vazut comentariile despre biciclist. Gresite. Biciclistul si-a "parcat" singur bicicleta acolo ca pe dreapta tot apareau "meseriasi ai volanului" incercand sa fenteze coloana lunga de la iesirea din Tg. Mures. El nu avea legatura cu dinamica accidentului si aparuse acolo cam ina acelasi timp cu mine, la vreo 1.5-2 ore dupa producerea accidentului.
  2. O motocicleta SUZUKI sportiva galbena cu numere de Hunedoara ( HD-22-FEN ) era in sant si un logan lovit in stanga fata (loganul cu numere de Iasi in poze). Din ce am inteles motociclistul e in stare grava si inca o persoana (nu stiu daca pasager moto sau din masina) tot grav. Nu am reusit sa aflu ce s-a intamplat. Victimele erau deja ridicate de salvare cand am ajuns eu si doar militienii mai faceau masuratori si discutau de zor la mobile. Doar sanatate si vointa le doresc.
  3. Cred ca la fel s-ar intampla si daca am avea (atat noi cat si ceilalti participanti la trafic) mai mult respect in primul rand pentru sine, cat si pentru cel de langa noi. Atata timp cat si cand sunt cu masina se gasesc idioti care nu dau doi bani pe viata lor si pe a mea si se angajeaza in depasire cand eu sunt pe contrasens si la doar 50m de ei, nu putem cere nimic deoarece nu avem cui. O alta idee ar fi sa incepem sa aplicam egal legea care exista deja, chiar daca ea nu e perfecta. Pana cand un mutalau cu Q7 sau X6 poate scapa de aproape orice, nu are rost sa modificam legi ne-aplicate sau aplicate doar la unii. Despre autorul moral, eu personal cred ca este o idee periculoasa, deoarece stim foarte bine cum la noi apar in 5 minute 3 martori care sa sustina ce vrea muschiul celui platitor (nu de taxe si impozite)...
  4. Daca tu nu intelegi, nu inseamna ca nu se poate. Intamplator lucrez in domeniul filtrarii (industriale) si da, exista tipuri si tipuri de filtre, cu diferite "prioritati". Deci sunt filtre facute sa filtreze ceva dar prioritar sa fie "air-flow"-ul, sa filtreze bine de tot, dar cantitatea de aer (sau ce o fi) maxima ce poate trece e mai mica... si lista e luuuuuuunga de tot. Nu am studiat exact specificatiile filtrelor stock sau aftermarket pentru moto, dar te asigur, sunt foarte multe tipuri de filtre, fiecare optimizat pentru altceva. PS. Nu vreau sub nici o forma sa recomand vreo marca anume sau macar after-market <> stock. Vreau doar sa intelegi ca este o industrie extrem de diversificata si optimizata pe diverse scopuri.
  5. Si daca sunt din zona Sibiu unde se poate remedia o astfel de problema?
  6. OffTopic: Sa avem pardon, 175 "baga"... OnTopic, DA, vrem poze.
  7. Raspunsurile MELE: 1. DA 2. Cam astia-s pasii, desi eu nu as merge cu bujiile fara sa le strang cu cheia. 3. Asta habar n-am, ca n-am facut-o (inca) niciodata. ps. sa cresti mare
  8. Eu zic , ca cel care ti-a reglat ambreiajul poate suporta macar partial daca nu total costurile reparatiei, ambreiajul ti s-a dus din cauza proastei reglari, nu din cauze naturale... Zic partial, deoarece nici tu nu l-ai ajutat sa reziste cand ziceai de turatie maxima si probabil ai insistat, doar-doar isi da ceva drumul ... Parerea mea.
  9. Ia legatura cu @distribuitoru (Robert), eu de la el mi-am luat pt. F3 cu vreo 110euroi.
  10. No, pe bune acuma, se poate regla suspensia spate, dar nu stiu daca vrei s-o faci, ca-i strici toata "bicicleta" cum ar fi zis @DUKE.
  11. Deosebirea se face intre cunoscatori dupa forma, pentru incepatori dupa serie. De ex. PC25 este F2 (cel mai probabil, ca intre 1995-1996 si F3-ul incepea cu PC25), PC31 este F3 dupa 96' etc...
  12. Cu "leji" & "neioane" il am si io tunat, de catre mine insumi si da, trage mai tare ...de baterie si releul de incarcare... In schimb, tuningul adevarat SUB filtru se vede... jigloare si evacuare (puse de neamtu' dinaintea mea, nu de mine)... care te fac o liniuta?
  13. WildPuppy

    Numai Poze

    N-are LeoVince X3, are un Arrow care suna aproape la fel de bine ca jegu' meu "custom"... da' ii plac abtibildurile ca la copii si lipeste orice pe motor Asa s-o ales cu X3-u ala pe carena.
  14. No asta conteaza, adica faptul ca n-ai tu nimic fizic (sper si psihic). Deci se pare ca ai primit si explicatii pentru pierderea controlului.
  15. foarte posibil, asa am cazut si eu. Dar m-am gandit ca poate a re-intrat pe banda aproape tare de dacie si "iubitorul" de motociclisti din spatele covrigului l-a ajutat putin... Pot certifica (,) ca si fost incepator (si actual incepator) ca poti sa te grabesti la reintrarea pe banda si sa risti sa te acroseze bouru care de fapt nu vroia sa te lase sa-l depasesti, dar conserva lui a luat mai greu viteza ca tine... poate fabulez, dar era s-o patesc asa...
  16. Pai zi-ne si tu mai multe detalii, in ce viteza erai, cat de tare te-ai bagat in gaz la inceperea depasirii si pe parcurs, ce ai facut in momentul re-intrarii pe banda, cat de aproape ai re-intrat pe banda fata de masina depasita... ca sa incercam sa te ajutam cu iesplikatii. Ca totusi, CBR-u nu te da pe jos fara sa-l enervezi cu ceva, e destul de iertator.
  17. De cele mai multe ori termostatul este cel care cedeaza. Daca nu e el, poate fi ori electrica problema, ori ventilatorul in sine.
  18. Mai poate fi o treaba la infierbantare, si anume lichidul din instalatie... daca e apa, e nasol, ca n-are capacitatea de transfer de caldura a antigel-ului veci, plus ca pe la indicatie de 85-90gr fierbe in blocul motor (senzorul este montat pe radiator, unde temperatura este mai mica decat cea din bloc). Deci daca e apa in instalatie, poa' sa tot mearga ventilatorul, ca la mers de oras n-o sa faca fata. Mai poate fi si mizerie pe circuit care sa impiedice circularea decenta a lichidului de racire. Parerea Mea.
  19. S-a lasat cu tamponare cu pagube materiale, si asta se lasa cu suspendare, puncte amenda si puncte penalizare. Daca nu-l atingea, probabil scapa mai usor sau de tot.
  20. Mie mi se pare normal, pt. e vorbim de ambreiaj "umed" si ceea ce se intampla atunci cand este in viteza cu ambreiajul strans este un fel de transmisie hidraulica deoarece placile ambreiajului sunt apropiate si cu ulei intre ele. Acel ulei transmite miscarea (cu o forta foarte mica, dar destul cat sa invarta roata daca nu o tine nimic) de la o placa la alta. Zic io.
  21. Beton, dupa ce trec de faza de incepator promit ca strang bani si-mi iau si credit numa sa am si io una ! Super.
  22. Esti pers. nr. 3 posesoare de CBR 600 care se intreaba acest lucru. Si inca nici un raspuns .
  23. Tot aia (ma) intrebam si eu in primul post, dar tot fara raspuns am ramas.
×
×
  • Creează nouă...