raul_cbr_f3 Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 salutare.mi am schimbat farul la cbr cu unul mai puternic si mi bate faza scurta cam jos si cea lunga un pic cam sus.cine stie cum pot sa mi reglez farul sa mi bata putin mai sus? multumiri anticipate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 (editat) salutare.mi am schimbat farul la cbr cu unul mai puternic si mi bate faza scurta cam jos si cea lunga un pic cam sus.cine stie cum pot sa mi reglez farul sa mi bata putin mai sus?multumiri anticipate... salut!La CBR-ul meu am o rozeta din plastic sub far daca bagi mana sub carena centrala sub far trebuie sa o gasesti.E ca si rozeta de la un robinet,dar zimtata sa ai priza pe ea.Daca invarti in sensul acelor de ceasornic ai bataia farului mai scurta,daca invarti invers mai lunga.Cel mai bine fa reglajul noaptea,si reglezi cat iti convine! Asfalt uscat! Editat Mai 18, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 salut!La CBR-ul meu am o rozeta din plastic sub far daca bagi mana sub carena centrala sub far trebuie sa o gasesti.E ca si rozeta de la un robinet,dar zimtata sa ai priza pe ea.Daca invarti in sensul acelor de ceasornic ai bataia farului mai scurta,daca invarti invers mai lunga.Cel mai bine fa reglajul noaptea,si reglezi cat iti convine! Asfalt uscat! corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan boeru Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 asa este ai akolo 2 rozete shi reglezii.... si....... asflt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate