Sari la conținut

cristi cbr

Super Membru
  • Număr conținut

    1.430
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristi cbr

  1. Deci..m am lamurit cumva cumva, mobrele de aici sunt majoritatea intr o stare exceptionala si ma indoiesc ca e englezul interesat de vreun produs de la proprietar roman..nu tineam neaparat sa o dau dar la preturile astea deja e afacere buna )
  2. Astia cred ca nu mai cunosc banii..si asta a fost doar asa un search rapid si anunturi "proaspete"
  3. Nu am ce adapta, vreau sa o vand nu sa o port in uk, ma costa 150 euro transportul ei iar actele sunt floare la ureche pe langa sistemul infect de la noi..de curiozitate cauta pe ebay uk o yamaha r1 din 2000 de ex, sa vezi ce preturi au comparativ cu ale noastre..si da, se vand, chiar daca unele au pret DUBLU !!.
  4. Intr-adevar, aici piata moto e incomparabila cu cea din Ro unde stai cu anii cu o mobra la vanzare, ceea ce vreau sa aflu este daca e convenabil pt eventualul cumparator sa o "inmatriculeze" dintr o tara in alta. Iar ca preturi din ce am vazut aici sunt cu pana la 1000 mai scumpe fata de acasa..si aici ma refer la un motor cam de 2-3000 euro
  5. Salut, m am gandit sa mi vand motorul inmatriculat pe Ro in Anglia. In cazul in care gasesc cumparator englez ce acte ii trebuie? am sanse sa se vanda aici ? Un sfat ar fi binevenit. Ms
  6. Are cineva idee daca se potrivesc pe r1 2003 jante de r1 99-01 sau 04-05? Poate stie cineva..? Ms
  7. Salut, aveti idee daca se potrivesc jantele de pe r1 99-01 pe modelul 02-03? Sau daca nu un atelier unde pot sa le indrept? Sunt foarte putin afectate dar besecita aceasta operatiunr. Ms
  8. Fiti atenti ce inegritura ordinara am gasit, si e pe net la vanzare similar cu ce am cumparat eu. Pana si aia cu fer vechi au fier mai de calitate ca astia cu discurile. Mare atentie la ce cumparati !!!
  9. Vopseaua de pe discuri e par la ceas la cat de greu se duce plasticul asta..abia pot sa l zgarii si sa ajung la suprafata neteda de otel. Atat de bine l au lacuit ca initial am zis ca e folie de plastic de m am chinuit 1 min s-o "agat" cu unghia s-o dau jos Momentan nu am acces la varianta cu incalzitul si nici cu diluantul dar o sa le incerc ca alta varianta nu am. Bă da zici ca dorel lucreaza la ei ca sezonier, si e si beat tot timpul..atata prostie n am vazut
  10. John 17 crede ma ca mi am.rupt degetele cat am frecat o suprafata de 5 cm din strat....deci e o treaba complet idioata gen dorel was here.
  11. Hai ca m au lamurit Tot protectie antirugina o sa mi raspunda si ei..dar cat de cap de nuca sa fii sa faci treaba asta ???
  12. Mai da l dracu pan la urma urmei ca e un disc, chinez, nechinez, nu cred ca crapa el asa intr o luna si nici pe circuit nu ma dau...mi e ciuda ca n am cui sa i l dau de cap cu lacul lui protector cu tot.
  13. Am racait eu la el 5 cm de mi a venit rau..mai incerc varianta cu diluantul, aer cald sau ultima, la cosul de gunoi
  14. Mda, l am luat de pe e bay si desi nu este expediat din china, pentru geniala idee de lac plasticat aplicat, tot o chinezarie ordinara il pot numi..cica e made in greece si a costat 45 euro..
  15. Mersi de raspuns tuturor, o sa incerc. Alex_en, du-te dormi.
  16. In unele zone e chiar poros, exact ca un lac la spray gen vopsea... nu vad rostul ba mai rau ala la temperatura se intinde tot si pe suprafata placutelor de frana..dubios.
  17. Salut Am comandat un disc frana aftermarket pt yamaha l am primit, desfacut etc..ceea ce ma nelamureste e faptul ca pe toata suprafata discului pe ambele parti e foarte neted,ca o folie plasticata,initial am crezut ca e de protectiee si o pot da jos dar de unde ca abia o pot zgaria cu varful la cutit..e practic ca un strat de lac plasticat nici nu stiu cum sa explic..daca insist cu un smirghel fin se face pulbere de plastic. Acum stau si ma intreb cum o fi cand o sa pun placutele pe el ca la temperatura aia nu pot sa mi imaginez decat niste plastic topit adunat la marginea placutelor. Ms
  18. Imi puteti recomanda un service va rog in zona moldovei sau eventual le pot trimite in tara.. Jantele(R1) sunt putin afectate dar nesecita aceasta operatiune. Ms
  19. Ma ajuta cineva care stie daca exista la noi in zona asa ceva? Jantele sunt foarte putin afectate dar nesecita aceasta operatiune. Ms.
  20. Pai nu am far deloc si nici n am avut deci nu stiu ce reglaje are si cum distribuie lumina . l am cumparat deja acum astept sa vad la fata locului ce si cum Multumesc tuturor de raspunsuri si grija la drum ✌
  21. Reglezi stanga-dreapta daca farul e prevazut cu asa ceva. Tot n am reusit sa aflu daca lumina farurilor duble e distribuita simetric la modelul asta de motoreta. Are cineva idee unde trebuie sa caut ?
  22. ma indoiesc de faptul ca au facut japonezii mobre pt astia cu farul "pe invers" macar trebuiau sa le puna si acceleratia pe stanga urmeaza sa ma interesez daca lumina farurilor e simetrica..daca voi gasi pe undeva..nu stiam de treaba asta.
×
×
  • Creează nouă...