Inger`Albastru Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Are cineva vreo idee cum pun asta la loc ? E un voshod 175 - 3M in 2 tobe Problema e ca mie la strangere imi raman 5 mm distanta la capac si nu il pot strange . Mai jos foto Asta e de pe partea cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 Partea cu capacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 tie iti scapa ambreiaju'? daca nu, e posibil sa fie din reglajul de la oala, sa tina tija mai stransa! in cazu' asta apasa-te pe capac si vezi daca intra! daca da, mai cheama pe cineva si unu' tine apasat capacu' si altu' strange suruburile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 inainte de apasa nebuneste si strange... vezi exact in ce se opinteste: tija ambriaj, cabluri de la magnetou, etc... vezi ca tija de ambreiaj are 1 bila-n capat in capac... da afara bila (sau tija) si vezi daca ti se aliniaza capacul (daca da... stii ca este de la tija ... daca nu ... mai insista si vezi altceva care te opreste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 nu e de la tija am scos si verificat fara pe piulita aia de la pinion are un rost scos inafara pentru a se agatza de cel de pe capac in care intra si bila.E de la vitezometru am impresia.Si nu reusesc sa le aliniez sa intre unul in altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 (editat) rezolvat cu ajutorul lui midnight caller care a venit cu geniala idee sa miscam cablul de la magnetou mai in dreapta Oricum ne-am plimbat cu 40 la ora vreo 20 de km si apoi Cine mai are probleme cu capacul sa ma contacteze e mine sau pe el Editat Iunie 18, 2005 de Inger`Albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 rezolvat cu ajutorul lui midnight caller care a venit cu geniala idee sa miscam cablul de la magnetou mai in dreapta Oricum ne-am plimbat cu 40 la ora vreo 20 de km si apoi Cine mai are probleme cu capacul sa ma contacteze e mine sau pe el ti-am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 hhahahahhhahhh! tare! eu am patit-o la ij prima oara si m-am impins in el... nu stiu cum dracu' era reglat ambreiaju' ala atunci dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate