amedock Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 cine stie se mai face intrunirea de la gheotghieni si in ce locatie satept un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 cine stie se mai face intrunirea de la gheotghieni si in ce locatie satept un raspuns cam devreme deocamdata sa vb de ghiorgheni. eu stiu ca e mai pe la jumatea-sfarsitul verii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Chiar m am intalnit sambata cu cineva din Gheorghieni pe la lacul rosu... intrunirea se face , insa nu se stie data exacta si nici locatia... se pare ca locatia se va schimba..iar o varianta ar fii undeva intre gheorghieni si praid.... mai mult nu stiu sava zic ... !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Locatia de anul trecut a fost foarte misto, de ce s-o schimbe? asa e.... si mie mi a placut mult.... nu stiu ce sazic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) eu am inteles ca ramane totul ca pe vremuri. 11-13 iulie.dar traim in romania,se poate intampla orice Editat Mai 22, 2008 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate