BikeDevil Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) Are un amic de al meu o honda cb250N mai vechiuta cu probleme, scriu eu pentru el ca nu are net, unu la mana ii trebuie segmenti de preferat o alternativa la segmentii originali care-s cam scumpi, si ii mai lipsesc crede el 2 roti dintate si un lant de la pompa de ulei, daca a mai desfacut cineva un motor sau de preferat daca are cineva o poza sau o schita despre cum ar trebui sa arate rotile respective ar fi de mare ajutor. Un manual de service ar fi si mai bun Editat Mai 19, 2008 de BikeDevil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Are un amic de al meu o honda cb250N mai vechiuta cu probleme, scriu eu pentru el ca nu are net, unu la mana ii trebuie segmenti de preferat o alternativa la segmentii originali care-s cam scumpi, si ii mai lipsesc crede el 2 roti dintate si un lant de la pompa de ulei, daca a mai desfacut cineva un motor sau de preferat daca are cineva o poza sau o schita despre cum ar trebui sa arate rotile respective ar fi de mare ajutor. Un manual de service ar fi si mai bun Manual iti dau deseara..ia-mi ID-ul de pe profil si-l ai. Piesele noi sunt scumputze...insa segmenti se gasesc relativ ieftin (cam 20 lire setul pe piston). Pompa si rolele dintate se gasesc pe ebay, SH, preturi FOARTE acceptabile. Daca ai nevoie de ajutor, vorbim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 vezi ca segmenti buni iti faci la nea misu' da un search pe forum si o sa gasesti telefonul lui. Mesterul sta in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate