Bogdan Secelean Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Salut, as baga o tura in week-end, de la Covasna la Comandau stiu ca e forestier, dupa aceea ar fi 2 variante de ajuns la Nehoiu, la stanga pe Basca Mica si la dreapta pe Basca Mare . A mai facut cineva vreunul din traseele astea ? Pe unele harti imi indica drum forestier, pe altele un fel de poteca sau chiar nimic. Hartile nu sunt de actualitate, stiti doar ca la cate drumuri forestiere se fac an de an pt. furat de lemne... Thks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Da, eu am fost anul trecut pe cele doua variante de multe ori. Cu Yamaha XTZ 660 si chiar cu Dacia in decembrie. Amandoua drumurile sunt viabile. Cel pe Basca Mica e un pic mai bun decat cel pe Basca Mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 Da, eu am fost anul trecut pe cele doua variante de multe ori. Cu Yamaha XTZ 660 si chiar cu Dacia in decembrie. Amandoua drumurile sunt viabile. Cel pe Basca Mica e un pic mai bun decat cel pe Basca Mare. Multam de info, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate