Jump to content

andrei belcic

Super Membru
 • Content Count

  4,329
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by andrei belcic

 1. Se pare ca BADI nu mai vinde persoanelor fizice. Doar firmelor.
 2. S-a tocit senzorul de neutru. Trebuie sa fie un motz tocit care se sprijina pe selectorul (tamburul) cutiei de viteze. Foarte probabil ca poti avea acces la acest senzor fara sa desfaci tot motorul. Studiaza schema.
 3. RD07 incep din 1993. In 1992 sunt inca RD04. http://www.hondaafricatwin.com/africa-twin-specifications/
 4. - Nu dumneavoastra erati la volan? - Nu. - Dar cine era? - Eu.
 5. Eu mi-am confectionat stutzul dintr-un surub si o piulita. Dar ar trebui sa se gaseasca pe undeva de cumparat gata facut....... Si iti trebuiesc doua, ca sa ai pt sincronizarea carburatoarelor.
 6. Vezi ca ai pus invers siguranta lantului. Intoarce-o urgent.
 7. Frumos Suzuki dar si Dacia 1310 avea diferential. Toate masinile au. Poate vrei sa zici ca are al doilea diferential. Sau al treilea. Sau ca e blocabil. Sau ca are reductor (greul). In ceea ce priveste motocicletele: ia-ti cu acte, neaparat. Din 2 motive: nu vei avea discutii / probleme penale cu politia; si astfel nu incurajezi furturile. Caprele de hard enduro sunt mai accesibile la pret in Romania dar te chinui nitel cu actele. Sa ti-o bagi neaparat la fisc. Sau chiar sa ti-o inmatriculezi. Ala din 2009 pare OK. Ideea e sa-ti iei an cat mai recent pt ca sunt imbunatatiri diverse d
 8. Incearca KTM 125 EXC. E tot ce iti trebuie si accesibil ca pret.
 9. Si a mea incepuse sa consume cam mult. Cauza a fost discuri de frana ondulate. Mergea infranat. Am schimbat discurile - consum mic numaidecat.
 10. Totusi, mi-e greu sa cred ca ti-ai cumparat doua dube mari doar pt placerea motociclitului. Mentionez ca pt mine asta a fost unicul motiv pt care mi-am luat Peugeotul Expert.
 11. Alea sunt cauciucuri aruncate de cei care le-au folosit la enduro, prin paduri. Ar trebui sa fie moca. Eu zic sa te mai targuiesti, ca precis au si DOT vechi. Pt spate e putin cam lat iar pt fata e mult prea lat pt acea Jawa. 3.5 e echivalent cu 90 iar cauciucurile alea sunt 120 sau140.
 12. Obiectivul e genul "ochi de peste". Se vede ca in oglinda retrovizoare. Tipul asta de obiectiv e bun pt camerele de supraveghere, ca sa cuprinda un unghi mai mare, sau cand filmezi sporturi extreme, cand se merge pe creste, ca sa creezi iluzia ca ai prapastie stanga-dreapta. Observati, va rog, cat de curbati sunt copacii in marginea imaginii.
 13. Se vede foarte bine? Cu copacii curbi de-o parte si de alta? Pplease....
 14. Tenere-ul e cel mai bun. Am calarit 7 ani exemplarul din filmulet.
 15. Nu le schimba. Anuleaza-le cu niste saibe/bucsi rigide. Altfel, ma gandesc ca ai putea incinge locul cu un arzator/aragaz. Daca nici asa nu ies, macar topesti cauciucul si scapi de metalul interior. Apoi, cu o panza, poti incerca sa tai metalul exterior. N-am incercat, e doar teorie.
 16. Intai a disparut Karoo, acum si T63. Cred ca din cauza ca nu se mai fabrica monocilindre de 650cc.
 17. T63 e f bun in offroad pt vaci. Ceva in genul Karoo simplu, ala de nu se mai face de ani de zile. Amandoua mi s-au parut mai bune in noroi ca E09. E09 fiind mult mai bun in noroi ca TKC80 sau KarooT, bineinteles.
×
×
 • Create New...