tibilica Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Fratilor, mi-am luat un Linhai azi si mi-e cam frica, il las afara, in fata blocului, asigurat de un gard de fier dar as vrea sa-i fac o asigurare. Are cineva asa ceva, cam cat costa...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 vreau si eu un raspuns la acceasi intrebare ... ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 CASCO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 cat ma costa casco sa dau valoarea scuterului 1.300 de euro in caz de furt etc... pe 6 luni? se plateste pe fiecare luna sau direct pe 6 luni sa imi spuna si mie cineva care stie mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 s-ar putea sa fie cam mare valoarea primei de asigurare CASCO,raportat la valoarea scuterului,deoarece sunt considerate vehicule cu risc ridicat de dauna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Iar trebuie sa spun poezia. offf Casco: prima de asigurare - 10% din valoarea scuterului fransiza dauna partiala - 5% fransiza dauna totala sau furt - 20% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 la ce firme de asigurari ati fost ca eu am fost la Transilvania si aia nu fac casco la tot ce tine de 2 roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Cel mai bine mergi la un broker de asigurari. Cred totusi ca Asitrans face casco pt scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) Eu am facut CASCO pt. scuter la ASTRA UNIQA. - cca 7% din valoarea scuterului, pe 1 an. Nu e ceva special pt. 2 roti, se aplica aceleasi reguli ca si pentru auto. Inclusiv fransiza = 400 RON.... LE: A, mai gasisem si la Omniasig, dar costa mai mult decat dublu ! Editat Mai 22, 2008 de tiz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate