haste Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) fratilor am nevoie mare de un set de garnituri pt motor chiulasa si cilindru .... am mai postat si la service scutere si nimic pur si simplu nu gasesc , la reva cica se dau cu tot cu kit , la euroscooter cica nu au , sincer chiar nu stiu unde sa mai caut LE:sau de 80cc Editat Mai 22, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 la scootermania ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 (editat) ms , am studiat catalogul de piese.. vad ca au motor cu totu , dar le`am dat un mail ... poate poate Editat Mai 22, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 www.piese-scutere.ro stiu ca aici aveau!!! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 www.piese-scutere.ro stiu ca aici aveau!!! bafta am vb cu don juan ... si a zis ca numai au sa vad maine ce`mi zice :| garnitura aia dintre carter si cilindru o pot face usor , dar aia de la chiulasa mai greu , ca nu gasesc materialul , dar nu inteleg daca o pun tot pe aia ce are?? ca e din tabla de cupru , daca o curat de ulei si`o pun la loc zic ca nu ar avea nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Vezi ca piese-scutere.ro... nu e al meu. !!! Eu am fost doar webdesigneru acelui site! Acel site e a lui Marius din Targoviste, iar eu sunt din Zalau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 fratilor am nevoie mare de un set de garnituri pt motor chiulasa si cilindru .... am mai postat si la service scutere si nimic pur si simplu nu gasesc , la reva cica se dau cu tot cu kit , la euroscooter cica nu au , sincer chiar nu stiu unde sa mai caut LE:sau de 80cc pentru ce fel de scuter ai nevoie ,incerc sa TIL GASESC IN uNGARIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 pentru ce fel de scuter ai nevoie ,incerc sa TIL GASESC IN uNGARIA numai ms ...am rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate