maz55 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Salut la toata lumea! Am citit pe siteul KTM Romania ca la Satu Mare s-ar inchiria motoare. Am trimis acum o luna un mail sa obtin detalii si din pacate nimeni nu mi-a raspuns. Sunt curios daca exista cineva care s-a dat cu motoare de la ei si in ce conditii..preturi etc Eu vin in weekend la Satu Mare si m-ar tenta ideea sa incerc ceva de 200-300cc, usor si de preferinta in 2 timpi ) Multumesc si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Nuuuuu! Nu te urca pe asa ceva ca dupa aia nu mai vrei XF. Am vazut ceva afis la expozitia de acum 2 sapt(sau cand a fost) despre ceva KTM TEST DRIVE in TM in 31mai parca, pe undeva pe la Stadion, dar erau doar modele de strada (SM..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maz55 Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 Nuuuuu! Nu te urca pe asa ceva ca dupa aia nu mai vrei XF. Am vazut ceva afis la expozitia de acum 2 sapt(sau cand a fost) despre ceva KTM TEST DRIVE in TM in 31mai parca, pe undeva pe la Stadion, dar erau doar modele de strada (SM..) Tu sigur vorbesti din propria experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate