Sari la conținut

bb915

INACTIV
  • Număr conținut

    311
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bb915

  1. Foarte faine pozele. Studiate. Ai avut si lumina faina, cromatica toamnei e bine pusa in evidenta. Spune-mi te rog ce "borcan" (obiectiv) cu distanta focala asa mare si totusi luminos ai pe 450?
  2. buna vorba aia: "la omu' sarac nici (cuvant jignitor) nu trag"
  3. bb915

    Drz 400 S

    Sa o stapanesti sanatos . Cat ai dat pe ea? Ce an? Cate kile "ai slabit-o"?
  4. Excelenta plimbarea. Recomand pentru iesiri forestiere DRZ /index.php?showtopic=573989
  5. Vand SUZUKI DRZ 400 E an 2003, inmatriculata, pornire la electrostater, consumabile schimbate, gume VeeRuber max 6 ture de duminica, in stare foarte buna pt un enduro. Folosita in regim de hobby enduro de duminica. SAU SCHIMB cu Honda TRANSALP 650 dupa 2000 ofer eventual diferenta. TEL 0722671320 Bogdan
  6. bb915

    Jurnalul negru

    Cand: 09 iunie 2010; Cine: Flaviu Sasu Unde: Novi Sad Detalii:http://www.realitatea.net/un-balerin-roman--accident-mortal-de-motocicleta-in-serbia_717761.html Dumnezeu sa-l ierte !
  7. bb915

    Drz 400 S

    Ce jenti de SM ai luat? Ai rezolvat cu distantierele?
  8. Ce jenti se portivesc ptr un drze ? As adapta ceva mai degraba decat sa cumpar tot felul de kit-uri prefabricate. Ma intereseaza ceva care se poate gasi aici nu in alte tari sau ebay-uri. PLZ HELP
  9. Sapt asta cred ca imi pun gume noi, sper sa mergem la o noroiala impreuna si sa iti dau o tura cu Kapra.
  10. Daca ai dioptrii mici sau astigmasim mic <1D poti merge linistit la enduro si fara mai ales daca e hard, la rally sau cross nu e bine ca viteza e mai mare si pericol de accidentare mai mare. LC sunt varianta ideala daca nu mergi prin praf si daca le tolerezi bine, in cazul lui ionutz73 cred ca e si o problema de adaptare la LC (nu toti pot purta LC) Daca aveti totusi miopii/hipermetropii, cu sau fara astigmatism, mai mari ramane varianta chirurgiei refractive care se face si in RO si nici nu e atat de costisitoare pe cat puteti crede. Google-iti sa va convingeti.
  11. merci ionut73 @moz cat crezi ca ma costa o pereche de VRM 140 ? @lewa ktm cu ce ti-ai incaltat drz-ul? sau il tii pt dual?
  12. ... chiar nimeni nu s-a dat cu pirelli scorpion mx extra?
  13. A folosit careva Pirelli Scorpion Mx extra ? sau altceva de la pirelli ?
  14. bb915

    Drz 400 S

    hai la o tura cand imi pun bateria noua si imi zici tu cum ti se pare capra...
  15. 1 de ce Nu mai e topicul asta pinned/sticky sau asa ceva ? 2 care stii daca pt endureala de hobby pe pamant tare, piatra si un pic asfalt sunt bune de ceva PIRELLI SCORPION MX EXTRA ?
  16. Imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat ! Insanatosire grabnica si fara urmari ! Vei merge la sala imediat dupa ce iti va da jos ghipsul, dar va fi sala de recuperare unde vei ridica greutati de 0,5kg.
  17. Eu il am din vara si mi se pare excelent pentru inceput, eu am luat E din 2003 si pana acum nu m-a dezamagit poate mai mult eu l-am dezamagit Sa il stapanesti sanatos !
  18. L-ai dat pe jos? Cum e ? Ti se pare greu(kg) ?
  19. nu mai vin k nu am convins pe nimeni din Tm sa ma insoteasca.
  20. in ultimul Moto Verte e un test din care tot ktm e mai bine punctat, bmw are avantaj la pret de 250eu, nesemnificativ.
  21. Daca face uzunu poze nici nu imi mai iau aparatul de acasa.
  22. @ atillas: da-mi te rog un pm cu nr tau de tel sa te pot contacta sa aflu pe unde sunt "hot spot-uri". Eu ajung doar luni.
  23. ktm ... gasesti piese usor, la honda vei astepta cand prietenii cu portocalele vor fi pe coclauri
×
×
  • Creează nouă...