gabyshor Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 salve! am fost tamponati in parcare in viena. se stie autorul si cica exista si niste martori, dar am avea nevoie de un motociclist din viena care sa ne spuna mersul lucrurilor. sa stim ce si cum avem de facut. avem niste hartii de la politie, dar nu stim exact cum sa procedam. nu vreau sfaturi pe forum, pentru ca nu stiu cand o s amai pot intra pe internet. deci, daca e vreun motociclist din viena care vrea sa ne ajute, numarul meu de telefon este 0740 531 955. Cred ca trebe format si prefixul romaniei (004 in fata numarului). multumim anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 am trimis eu un mail..... acu am vazut postul..... cunosc un motociclist din viena sper sa va ajute.. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate