MihneaRatte Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 salut, vreau sa stiu ce toba imi pot pune pe jetforce si la ce bani. eventual recomandari si contacte. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steve-O Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 www.scuter-centre.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 www.scuterul.eu importator tobe Laser ( http://www.laserexhausts.com/ ) 620 RON costa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Uite eu am pus Gianelli Reverse(cumparata de la scuter-centre) care necesita niste modificari la prinderile de la intrarea in cilindru,dar care are un sunet cu adevarat placut.Un prieten are pe Jet o toba Leo vince zx series dar nu se aude la fel de frumos,mai mult bazaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Sufletzel.. buna achizitie si eu am tot reverse pe dna`u meu si suna fff smecher. Da si rateuri Ieri am si curatzato si acu.. knd ajunge in turatii mari.. zici ca e RS 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 Uite eu am pus Gianelli Reverse(cumparata de la scuter-centre) care necesita niste modificari la prinderile de la intrarea in cilindru,dar care are un sunet cu adevarat placut.Un prieten are pe Jet o toba Leo vince zx series dar nu se aude la fel de frumos,mai mult bazaie foarte tare cat costa si ce modificari trebuie facute? www.scuter-centre.ro mai am incercat la ei dar au spus ca nu au tobe pt JetForce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 daca ai bani iti fac eu cunostinta cu un baiat din iasi parca ce aude din olanda de pe siteul easyparts.nl piese klumea si mai pune el ceva adaos nu exagerat si iesi foarte bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 daca ai bani iti fac eu cunostinta cu un baiat din iasi parca ce aude din olanda de pe siteul easyparts.nl piese klumea si mai pune el ceva adaos nu exagerat si iesi foarte bine.... poi baga ce intelegi prin bani? ) bani am in functie de preturile lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Sufletzel.. buna achizitie si eu am tot reverse pe dna`u meu si suna fff smecher. Da si rateuri Ieri am si curatzato si acu.. knd ajunge in turatii mari.. zici ca e RS 125 si a mea zici ca e 'busa in 2 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 si a mea zici ca e 'busa in 2 timpi bun bun poi intr-o luna doua inseamna ca am sa fac si io urat de tot pe strada imi place toba asta numa sa stiu ce implica montarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 poi bagace intelegi prin bani? ) bani am in functie de preturile lui vb pe privat mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate