Clasic Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 da........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazybiker46 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 ti-am zis tipule sa nu-mi faci reclama!!! lasa-ma sa-mi vad de treaba mea...nu mai vorbi despre mine...nu mai VORBITI despre mine ca nu la mine se refera topicul asta si inca ceva: opt ani pe moto nu sunt foarte multi, dar sigur sunt mai multi decat doi ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Atata timp cat se mai da apa la moara mesajelor in afara topicului nu vor inceta niciodata. PAREREA MEA . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Ieri am fost la Ranca. Aer curat si rece la 1600m altitudine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 mai bine veneam si eu..ca si asa am facut numai prostii pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Si pe Transfagarasan racoare,chiar zapada ! La poale s-a dormit super in cort,balaceala la riu si apoi drum de cosmar spre Vidraru ! Deci nu coboriti pe Curtea de Arges ...drum de cosmar ! In rest super ! Editat Iunie 23, 2008 de Kosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 mai bine veneam si eu..ca si asa am facut numai prostii pe aici... vrem detalii cu prostiile lui Dragos. Si pe Transfagarasan racoare,chiar zapada ! Cosmin, poze, te rugam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 gata...motorul la cutie cel putzin 1 spt...detaliile...cand ne intalnim la Flame... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 NU stiu de ce nu le pot uploada .. mai incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 Bravo frate. Auzi, dar ce culegeau femeile alea pe stanci in poza nr2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Bravo frate. Auzi, dar ce culegeau femeile alea pe stanci in poza nr2? Ciupercutze ciupercutze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Ultima iesire nu a mers tocmai bine .... Pozele vorbesc de la sine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bora Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Daca tot voiai sa faci ceva..... venele se taie pe lung...... Acum serios..... ce-ai patit? Editat Iulie 1, 2008 de bora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Daca tot voiai sa faci ceva..... venele se taie pe lung...... Acum serios..... ce-ai patit? taiat picior in pedala de frina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Cum naiba sa intamplat , poti sa ne spui ? Recuperare rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 deci...cum te-ai zgariat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 deci...cum te-ai zgariat? La 100 metri garduri din sarma ghimpata:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Va multumesc si sper sa fie asa ! Agatat din spate de prieteni desigur ! Poate ajung joi da ca ma lasa durerea. VA povestesc atunci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noss Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 bine bine agatat din spate de prieteni dar tu ai taietura pe interioru piciorului ....din cate stiu eu tu esti ala care lovesti din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 bine bine agatat din spate de prieteni dar tu ai taietura pe interioru piciorului ....din cate stiu eu tu esti ala care lovesti din spate Mereu un dulce ! Se poate intimpla oricui ! God be with U next time ! Sa nu rizi de necazul altuia .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free3rider Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Se poate intimpla oricui Sa nu rizi de necazul altuia .... Bine zis! Recuperare gabnica si la cat mai putine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Alte poze si detalii, in zilele urmatoare. Acum sunt putin cam obosit, azi am facut peste o mie de km (1030, dupa cum arata tripmasterul, ca sa fiu exact) Editat Iulie 8, 2008 de partizan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Caransebes moto vitza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Iesirea de duminica Caransebes moto viteza. Am pus si poze sper sa mearga, e prima data cand pun poze Pentru poze, multumirile sunt pentru Tuning, el a fost fotograful Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate