atillas Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 bine ca sunt eu destept...hai bafta si cred ca e cazul sa punem punct..oricum daca chiar dai dovada de bun simt..pune pozele alea ca chiar sunt curios ce ati montat acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
web Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 am mers cu un 250 exc-f, 2007 (urcari, noroi, caldura) + cuplu extraordinar + nu a fiert ! ! - putea sa fie ceva mai usoara ... concluzie: mie mi-a placut f. mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 am mers cu un 250 exc-f, 2007 (urcari, noroi, caldura) + cuplu extraordinar + nu a fiert ! ! - putea sa fie ceva mai usoara ... concluzie: mie mi-a placut f. mult incearca un cross..ce ai vrea mai usor de atat la 4 timpi??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Am un exc 450 2007 merge bine. Am incercat un sx 250 2006 - vioaie usoara cuplu mai mic dar suficient - te mai joci cu acceleratia un pic, cu vitezele. E manevrabil usor si placut. Exc 250 e alta poveste prea limitat pt un moto asa de comprimat (euro 3) plus ca suspensia era cam moale - ma rog reglaje...Tre toba, schimbat in carburator si pus ventilator si....to SX e mai bun Mesaj completat Am un exc 450 2007 merge bine. Am incercat un sx 250 2006 - vioaie usoara cuplu mai mic dar suficient - te mai joci cu acceleratia un pic, cu vitezele. E manevrabil usor si placut. Exc 250 e alta poveste prea limitat pt un moto asa de comprimat (euro 3) plus ca suspensia era cam moale - ma rog reglaje...Tre toba, schimbat in carburator si pus ventilator si....to SX e mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roncini Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Vreau si eu sa incerc motorul asta. M-am dat 3 ani pe 2T si sunt curios cum ar trage 250 F. Poate ma transfer!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Vreau si eu sa incerc motorul asta. M-am dat 3 ani pe 2T si sunt curios cum ar trage 250 F. Poate ma transfer!!! Nu cred ca-i sa regreti depinde insa cat de competitiv esti...Daca te-ai dat pe 2T mai mare de 250 poate o sa te enerveze.Daca insa o ajustezi ce jigloarele corespunzatoare o sa-ti placa Am un 2008 xcf-w pe care l-am chinuit din prima zii fara nici un fel de retinere.N-are ventilator insa am Engine Ice in radiator.JD jets,motorex full-sintetic.Dupa 50 ore si aprox 1500 km valvele nu s-au miscat deloc.Radiatorul a dat pe din`afara de vreo doua ori fiind plin de namol si frecat in padure de toti dracii.Inca nu l-am folosit la capacitatea maxima,nu-s profesionist. Ai grija ca se dezlantuie la turatii inalte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate